Circuit Iordania - Documente necesare



Foarte important pentru turistii inscrisi pe Circuit IORDANIA – Program Exclusiv de Aventura in Desert

Cetățenii români care doresc să călătorească în Iordania trebuie să fie în posesia unei vize, iar valabilitatea pașaportului să fie de cel puțin 6 luni. 
Nu sunt acceptate pasapoarte simple temporare (cele valabile 1 an). 
Nu sunt acceptate cartile de identitate. 

Colegii nostri din Iordania pregatesc documentele de viza anterior sosirii noastre, ceea ce face ca procedura sa fie foarte simpla. Ofiterul verifica pasaportul si aplica in pasaport la sosire.  Dureaza, in medie, 30 - 40 de minute pentru intregul grup. 


Aceasta este viza colegei noastre Ana, care se ocupa de rezervari, din luna iunie. 





Cost viza - este inclusa/ gratuita
Pentru grupuri organizate, rezervare prin companii de turism iordaniene, viza este oferita gratuit de statul iordanian. Pentru calatorii individuale, viza se obtine la frontieră, inclusiv la Aeroportul Internațional "Queen Alia" Amman - contra cost (40 dinari iordanieni - aprox. 56 USD).


Nu este obligatorie, dar este recomandata, asigurarea medicale.
Nu sunt necesare vaccinuri. 

Copiii minori pot calatori doar: 
a) insotiti de ambii parinti; 
b) insotiti de unul dintre parinti care să detina acordul notarial al părintelui care nu calatoreste (sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces); 
c) insotiti de un adult cu certificat de cazier judiciar în original si acordul notarial al ambilor parinti. 



SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare