Cele mai luxoase hoteluri din Turcia


Cele mai luxoase hoteluri din Turcia

Hotelurile de lux din Turcia sunt construite la cele mai inalte standarde si ofera servicii impecabile. Sunt recunoscute pentru conceptele de masa si atentie la detalii si servicii de cea mai inalta calitate inclusiv pentru cei mai exigenti turisti. Hotelurile de lux din Turcia sunt adevarate opere de arta, deci, daca sunteti in cautarea hotelului potrivit pentru vacanta de vis, gasiti mai jos recomandarile noastre.


Titanic Mardan Palace 5* - cel mai opulent hotel din Turcia
Titanic Mardan Palace 5* este amplasat la 15 km de aeroportul Antalya, la 25 km de centrul orasului Antalya, pe malul marii.
Construit in anul 2009, suprafata totala este de 180 000 m2.
Plaja:
Proprie, nisip. Ponton. Bar pe plaja – gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele – gratuit. Prosoape de plaja – gratuit.
Comentariul nostru
Hotel de lux, unul dintre cele mai bune hoteluri de pe litoralul turcesc. Luxul si ospitalitatea orientala se imbina perfect. Design interior rafinat, culori traditionale, camere amenajate in stil otoman sau clasic european, spatiul exterior impecabil, fantani arteziene, gradini, mini-club pentru copii si centrul SPA, cartea de vizita a hotelului. Recomandat turistilor exigenti, care iubesc linistea, confortul si luxul. Vezi oferta noastra la Titanic Mardan Palace


Ic Hotels Residence 5* - servicii VIP
Ic Hotels Residence este amplasat la 15 km de aeroportul din Antalya, la 25 km de centrul orasului Antalya, pe malul marii. Construit in anul 2007, suprafata totala este de 70 000 m2. Hotelul este compus din 44 vile cu 2 nivele si cu un nivel.
Plaja
Proprie, nisip/pietris. Bar pe plaja – gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele – gratuit.
Prosoape de plaja – gratuit.
Comentariul nostru
Hotelul boutique IC Residence este construit si amenajat in stil asiatic, ofera servicii VIP. Un complex de vile confortabile si luxoase cu piscina privata si gradina. Turistii beneficiaza de toate serviciile hotelului IC Hotels Green Palace. Recomandat turistilor exigenti care prefera linistea si intimitatea. Vezi oferta noastra la Ic Hotels Residence 5*


Maxx Royal Belek 5* - atentie la detalii
Maxx Royal Belek 5* este amplasat la 35 km de aeroportul Antalya si la 45 km de centrul orasului Antalya, la 1 km de localitatea Belek, pe malul marii.
Construit in anul 2011, suprafata totala este de 1 040 500 m2.
Hotelul are o cladire principala Main Building cu 8 nivele, o cladire cu 5 nivele Terrace Family Building, 6 Maldives Villas cu un nivel si 31 vile cu 2 nivele Albatros Villas, Presidential Villas si Owner Villas.
Plaja
Proprie, 2 fasii: nisip si iarba. Ponton. Bar pe plaja - gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Pavilioane pe plaja: contra cost. Prosoape de plaja - gratuit.
Comentariul nostru
Hotel de lux cu spatiu exterior extins. Camere spatioase, bucatarie diversificata, spatii de agrement si servicii de calitate foarte buna. In perioada 1.10 - 31.10, clubul pentru copii Maxxi Land este deschis intre 09:00-02:00. Recomandat pentru cupluri si familii cu copii si bebelusi, turistilor amatori de vacante active. Servicii VIP pentru turistii cazati in camere atipice cu grad de confort ridicat. Vezi oferta noastra la Maxx Royal Belek 5*



Maxx Royal Kemer 5* - vacante VIP
Maxx Royal Kemer 5* este amplasat la 60 km de aeroportul Antalya, la 6 km de orasul Kemer, in localitatea Kiris, pe malul marii. Construit in anul 2014, suprafata totala este de 160 000 m2.
Hotelul are o cladire principala cu 5 nivele Main Building, 3 cladiri Royal Residence block cu 7 nivele si Villas.
Plaja
Proprie, nisip-pietris. Ponton. Bar pe plaja - gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri si saltele - gratuit. Prosoape de plaja: gratuit.
Comentariul nostru
Hotel de lux, spatiul exterior extins si frumos amenajat. Camerele sunt mari si confortabile, hotelul ofera servicii bune, infrastructura variata, o varietate de baruri si cafenele, bucatarie diversificata. Servicii VIP in anumite categorii de camere.
Plaja hotelului este una din cele mai lungi plaje din regiunea Kemer, 830 m lungime (doua a cate 200 m - golf privatde nisip si pietris, 400 m plaja de pietris, 30 m plaja de nisip pentru copii).
Recomandat turistilor exigenti, vacantelor VIP. Vezi oferta noastra la Maxx Royal Kemer 5*



Calista Luxury Resort 5* - hotel ales de Barack Obama

Calista Luxury Resort 5* este amplasat la 27 km de aeroportul din Antalya si la 35 km de centrul orasului Antalya, la 4 km de localitatea Belek, pe malul marii. Construit in anul 2007, suprafata totala este de 120 000 m2. Hotelul are 7 cladiri cu 4 si 5 nivele si 14 vile cu 2 nivele.
Plaja la Calista Luxury Resort 5*
Proprie, nisip/pietris marunt. Ponton. Bar pe plaja si pe ponton – gratuit. La piscina, pe ponton si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele – gratuit. Baldachine pe plaja – contra cost. Prosoape de plaja – gratuit.
Comentariul nostru despre Calista Luxury Resort 5*
Este hotelul ales de Barack Obama pentru Summitul G20 din 2015. Hotelul a fost rezervat in totalitate pentru personalul administrativ al presedintelui, timp de 2 saptamani, pentru 2 nopti de cazare. A fost blindat si aranjat iar acum Apartamentul Prezidential, numit Royal Suite se numeste Apartamenul Obama.
Hotelul este super tehnologizat. Va puteti descarca aplicatia si puteti controla de la distanta aerul conditionat din camera. De asemenea aveti televizor LED smart.
Calista este un hotel de lux, construit in stil unic pe coasta Marii Mediterane. Spatiul exterior este extins, cu ulta verdeata. Plaja este mare si frumos amenajata. Recomandat pentru tineri si familii. Vezi oferta noastra la Calista Luxury Resort 5*



SOURCE AND TAGS