Cele mai bune oferte pentru Revelion Dubai

  • Ioni
  • /
  • 31 august 2020

Cele mai bune oferte pentru Revelion Dubai



Iarna nu-i ca vara! Ei bine, in Dubai nu se aplica deoarece iarna este exact ca vara. Iubitorii de plaja, snorkeling, scufundari si bronz de iarna sunt chemati in Dubai pentru o vacanta de vis.


In Dubai exista facilitati turistice excelente si o infrastructura foarte bine pusa la punct, fiind o destinatie ideala de vacanta, in orice anotimp.

Revelionul 2022 in Dubai poate compensa vacantele ratate din 2020 si 2021 iar daca avem incredere in superstitiile care spun ca asa cum va prinde noul an, asa se va continua....ce poate fi mai frumos decat o vacanta de lux in Dubai. Avem oferte speciale si preturi nemaipomenite cu un raport pret calitate foarte favorabil turistilor. Ofertele pentru revelion in Dubai sunt vaste si potrivite pentru toate gusturile; rasfatati-va la SPA cu masaje si tratamente sau bucurati-va de excursiile optionale in locuri cu o frumusete naturala de exceptie sau faceti economii substantiale in timp ce va bucurati de sesiuni prelungite de shopping.

Rezervati din timp revelionul in Dubai si beneficiati de cele mai mari reduceri. Mai jos gasiti un top 5 pentru cele mai bune oferte de revelion in Dubai. La multi ani 2024!



Top 5 oferte Revelion Dubai 2024


Transport avion cu taxe de aeroport incluse
Sejur 7 nopti cu tipul de masa specificat
Transfer aeroport - hotel - aeroport



1. City Max Bur Dubai 3* - 20% Reducere


City Max Bur Dubai 3* face parte din grupul hotelier CITYMAX. Situat in Bur Dubai, in apropiere de centrul orasului, la 8 km de aeroportul Dubai. Cel mai apropiat centru comercial - Burjuman Mall. Cea mai apropiata statie de metrou la 500 m distanta de hotel. Hotelul a fost deschis in anul 2010, renovat in anul 2013 si are o cladire cu 8 nivele. In total sunt disponibile 691 camere
Comentariul nostru despre City Max Bur Dubai 3*
Raport bun calitate-pret. Camere confortabile, geamurile se deschid. Recomandat pentru vacante relaxante si calatorii de afaceri. Se poate ajunge usor in centrul orasului Downtown, la centrele comerciale si bazar (10 minute de mers cu masina). Depozit la sosire: se solicita.




2. Aloft Palm Jumeirah 4* - 15% Reducere


Aloft Palm Jumeirah 4* este situat la 42 km de aeroportul Dubai (DXB), la 49 km de aeropotul Dubai (DWC), la 67 km de aeroportul Sharjah (SHJ), la 125 km de Abu&Dhabi, la est de insula artificiala Palm Jumeirah, la 300 de metri de plaja. Deschis in anul 2018. Hotelul care o cladire cu 11 nivele, in total sunt disponibile 206 de camere.
Comentariul nostru: Hotel nou, situat in zona prestigioasa Palm Jumeirah. Camere moderne, culori luminoase si interior elegant. Marea linistita, fara valuri, ceea ce este convenabil pentru inot cu copii. Teritoriu compact. Recomandat pentru tineri si familii. Depozit la sosire: se solicita.




3. Amwaj Rotana Jumeirah Beach 5* - 16% Reducere


Amwaj Rotana Jumeirah Beach 5* apartine grupului ROTANA. Hotelul este situat in centrul cartierului Jumeirah Beach Residence (JBR), vis-a-vis de golful Persic, la cateva minute de mers cu masina pana la Internet City si Media City, centru de distractii The Walk, la 30 km de Aeroportul International Dubai.
A fost construit in anul 2010 si dispune de o cladire cu 25 de nivele. Hotelul are 301 camere cu balcon.
Comentariul nostru despre Amwaj Rotana Jumeirah Beach 5*
Hotel nou cu camere spatioase. Servicii de cea mai buna calitate specifice Grupului Rotana. O alternativa excelenta pentru hotelurile de plaja mai scumpe.
Hotelul este amplasat pe celebrul bulevard Walk, de-a lungul caruia sunt multe boutique-uri, restaurante si cafenele. Vis-a-vis de hotel se afla parcul acvatic si de distractii recomandat pentru copii si picnic. Hotelul ofera turistilor cosuri de picnic. Se percepe o garantie la check-in.




4. Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel 5*

Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel 5*
se află pe Palm Jumeirah şi combină farmecul britanic cu luxul cosmopolit. Oaspeţii se pot relaxa în lazy river sau se pot bucura de o varietate de sporturi nautice pe plajă.
Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel pune la dispoziţie 279 de camere cu dotări de lux şi 227 de apartamente cu servicii hoteliere, decorate cu gust. Acestea au vedere spectaculoasă la Golful Arabic, delimitat de orizontul celebrei zona Marina Dubai. Toate camerele şi suitele au TV cu ecran plat cu canale prin satelit, facilităţi de ceai/cafea, dulap spaţios şi seif. De asemenea, includ halate de baie, papuci şi articole de toaletă gratuite marca Floris.



5. Sheraton Jumeirah Beach Resort 5*


Sheraton Jumeirah Beach Resort 5* este situat la 35 km de aeroportul international Dubai (DXB), la 35 km de aeroportul Dubai (DWC) si la 60 km de aeroportul Sharjah (SHJ). Deschis in anul 1999, renovat in anul 2011. Hotelul are o cladire principala cu 9 nivele. In total sunt disponibile 256 de camere. Sunt camere pentru persoane cu dizabilitati (4, Deluxe Room Walk View), camere connect (64, Deluxe Room Walk View / Sea View) si camere pentru nefumatori (149, toate tipurile de camere).
Comentariul nostru:
Situat pe nisipurile albe ale plajei Jumeirah inconjurat de gradini tropicale cu peste 200 de palmieri pe teritoriul sau. La cativa pasi se afla promenada The Walk din Dubai Marina, care are sute de centre comerciale si centre de divertisment, cafenele si restaurante. La 15 minute de hotel se afla Mall Emirates, la 5 minute de Ibn Battuta Mall, la 2 km de Clubul de Golf Emirates si de Parcul acvatic Wild Wadi. Recomandat pentru calatorii de afaceri, tineret si familii cu copii. Depozit la sosire: se solicita.



SOURCE AND TAGS