Cele mai bune hoteluri din Bodrum

  • Ioni
  • /
  • 28 ianuarie 2021

Hoteluri Bodrum 5 stele ultra all inclusive

Bodrum este probabil cel mai boem si romantic oras din Turcia. Este o destinatie de vacanta perfecta atat pentru vizite cat si pentru relaxare. Bodrum este un loc in care oamenii au locuit inca din cele mai vechi timpuri fiind un sit important pentru istorici si areologi. Avand plaje spectaculoase cu nisip si golfuri romantice, precum si o arhitectura tipic mediteraneana, Bodrum este un loc fascinant. Se stie ca turismul in Turcia este ridicat la rang de arta, deci alegeti varianta de cazare potrivita pentru pretentii unice.

Alegeti destinatia Bodrum daca doriti un sejur de relaxare, de cunoastere si vizite, de resfat si plimbare. Unitatile de cazare eclusiviste, resorturile cu all inclusive si hotelurile tip boutique va stau la dispozitie cu oferte alese.

Vezi care sunt cele mai bune hoteluri Bodrum 5 stele cu ultra all inclusive. Top hoteluri Bodrum, top 10




1. Hotel Lujo Bodrum 5*

Hotelul Lujo Bodrum are 7 restaurante diferite unde va puteti delecta cu preparate din bucataria turceasca, grceasca, asiatica, sud-americana sau italiana - toate cu vedere la mare pentru a completa experienta unica, precum si 10 baruri diferite, inclusiv Pablo Esco Bar - cu o selectie exceptionala de whisky.
Sejur Lujo Hotel Bodrum: Cu o mare atentie acordata copiilor, exista centre si activitati dedicate acestora, specifice fiecarei varste, intr-o cladire cu 2 etaje, cu o suprafata de 4500 m2, pentru copii intre 1 - 17 ani. Exista: mini club (10:00-02:00am), bufet pentru copii, meniu pentru copii, sala de jocuri pe grupe de varsta, mini disco, serviciu babysitter (la cerere, contra cost), receptie pentru copii, insigne, expozitii, cinematograf, camere de joaca, spectacole dedicate exclusiv copiilor, turnee, clase de instruire in diferite activitati artistice, artizanat, sali de odihna sau somn, trambulina si jocuri in aer liber.
PLAJE SI PISCINE
Cum gusturile difera, acest hotel ofera in mod corespunzator diferite alternative de piscine si plaje. Exista o plaja cu nisip fin, alb si intrare lina in mare, lunga de 1 km, piscine private pentru inot dar si parcuri acvatice pentru copii si adultii activi: Beach Club, plaja Silent, plaja principala, piscine principale, piscina Silent Beach, piscina Club Indigo Beach, piscine pentru copii, piscina Fly-Inn, piscina interioara, parc acvatic. Piscinele pot fi incalzite daca vremea este mai rece.
Lujo Hotel Bodrum este nr 1 in recomandari hoteluri Bodrum!  
Tip Masa
: A la Carte All Inclusive
Sejur Lujo Hotel Bodrum
Vezi oferta cu avionul la Hotel Lujo Bodrum 5*
Vezi oferta cu masina la Hotel Lujo Bodrum 5*



2. Hotel Voyage Torba 5*

Hotelul Voyage Torba 5* este situat la 30 km de aeroportul Bodrum, la 6 km de centrul orasului Bodrum, pe malul marii. Construit in anul 1985, suprafata totala - 52000 m2, ultima renovare a avut loc in anul 2012. Hotelul are 84 de cladiri cu 2 nivele si 16 bungalow-uri (Voyage Torba Private) cu 2 nivele
Plaja
Proprie, nisip. 2 pontoane (un ponton doar pentru adulti - peste 16 ani). La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja - gratuit.
Comentariul nostru
Transferul de la aeroport pana la hotel este relativ scurt in comparatie cu alte hoteluri si este unul dintre putinele hoteluri din Bodrum care poate fi recomandat familiilor cu copii: mini-club, program de animatie pentru copii, meniu pentru copii. Intrare confortabila in mare. Recomandat pentru vacante romantice si linistite - sejur Voyage Torba 5 stele Bodrum
Tip Masa: Ultra All Inclusive
Vezi oferta cu avionul la Hotel Voyage Torba 5*
Vezi oferta cu masina la Hotel Voyage Torba 5*




3. Hotel The Royal Palace Bodrum 5*

The Royal Palace Bodrum (ex. Bodrum by Paramount) 5* este amplasat de-a lungul a 1000 de metri pe malul marii, pe coasta Bodrumului, cu albastrul Marii Egee ca fundal pitoresc. Acest hotel intruchipeaza esenta stilului de viata californian.
The Royal Palace Bodrum este amplasat in Torba, la 27km distanta de Aeroportul International Milas din Bodrum, la 11km distanta de orasul Bodrum. De la facilitatile Bvlgari, la ceainicele Bugatti, la piscinele jacuzzi aurite la serviciile personalizate oferite de majordomi si piscinele private infinity, o atingere a Hollywood-ului este mereu prezenta.
Tip Masa: Luxury All Inclusive
Vezi oferta cu avionul la Hotel The Royal Palace Bodrum 5*
Vezi oferta cu masina la Hotel The Royal Palace Bodrum 5*




4. Hotel Rixos Premium Bodrum 5*

Situat la 25 km de aeroportul Bodrum, la 10 km de centrul orasului Bodrum, la 2 km de statiunea Torba, pe malul marii.
Construit in anul 2003, suprafata totala este de 187 000 m2, ultima renovare a avut loc in anul 2010. Hotelul are o cladire principala cu 3 nivele (Main Building), 13 vile cu 2 nivele (Villas) si 32 vile cu 3 nivele (Bungalow).
Plaja
Proprie, nisip. Platforma. Ponton. Bar pe plaja - gratuit. 6 baldachine (cu rezervare, contra cost). La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja - gratuit.
Comentariul nostru
Unul dintre cele mai bune hoteluri din regiune, recomandat turistilor VIP. Spatiul exterior extins, foarte frumos, cu multa verdeata. Restaurante a la carte, animatie activa, divertisment pentru copii si adulti. Vis-a-vis de hotel este situata o insula proprie, amenajata cu baldachine.
Tip Masa: Ultra All Inclusive
Vezi oferta cu avionul la Hotel Rixos Premium Bodrum 5*
Vezi oferta cu masina la Hotel Rixos Premium Bodrum 5*




5. Hotel Titanic Deluxe Bodrum 5*
Titanic Deluxe Bodrum este un hotel de lux deschis in mai 2016, situat la 14 km de Aeroportul din Bodrum si 25 km de centrul orasului Bodrum.
Facilitati hotel:
Titanic Deluxe Bodrum Hotel dispune de urmatoarele facilitati: piscina in aer liber pentru adulti, piscina pentru copii, piscina interioara, Aqua Park, restaurant a la carte, centru SPA, masaj, jacuzzi, sala de fitness, sauna, baie cu aburi, club de noapte, biliard, tenis, sala de jocuri, sala de evenimente, cinema, internet cafe, club pentru copii, internet wireless, parcare.
Tip Masa: Ultra All Inclusive
Vezi oferta cu avionul la Hotel Titanic Deluxe Bodrum 5*
Vezi oferta cu masina la Hotel Titanic Deluxe Bodrum 5*




6. Hotel Vogue Supreme Bodrum 5*

Situat la 27 km de aeroport, la 8 km de centrul orasului Bodrum, in localitatea Torba, pe malul marii. Construit in anul 2013, suprafata totala este de 200 000 m2. Hotelul are o cladire principala cu 4 nivele (Main Building), 39 cladiri Garden deluxe family cu 2 nivele, 6 cladiri Garden Bungalow cu 2 nivele si 45 vile.
Plaja
Proprie, nisip-pietris. 2 pontoane. Bar pe plaja - gratuit. La piscina si pe plaja - umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Baldachine pe plaja - contra cost. Prosoape de plaja - gratuit.
Comentariul nostru
Hotel din categoria superior. Toate vilele au piscina proprie si zona separata pe plaja. Camere confortabile decorate modern. Bucatarie diversificata. Centrul SPA este foarte bun. Recomandata pentru turistii exigenti pentru vacante relaxante.
Hotelul accepta cazari cu animale de companie: pana la 5 kg (60 euro/zi, cu aproximatie).
Tip Masa: Ultra All Inclusive
Vezi oferta cu avionul la Hotel Vogue Supreme Bodrum 5*
Vezi oferta cu masina la Hotel Vogue Supreme Bodrum 5*




7. Hotel Isil Club Bodrum 5*
Hotelul este situat la 25 km de aeroportul Bodrum, la 8 km de centrul orasului Bodrum, pe malul marii. Construit in anul 1994, suprafata totala – 42 492 m2, ultima renovare a avut loc in anul 2010. Hotelul este compus dintr-o cladire principala cu doua nivele Main building si 52 vile cu doua nivele Club.
Plaja
Proprie, nisip/pietris. Platforma. Ponton. //Bar pe plaja: nu este.
La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit.
Baldachine pe plaja - gratuit.
Prosoape de plaja - gratuit.
Comentariul nostru
Hotel preferat de turistii europeni. Raport bun calitate - pret.
Tip Masa: All Inclusive
Vezi oferta cu avionul la Hotel Isil Club Bodrum 5*
Vezi oferta cu masina la Hotel Isil Club Bodrum 5*




8. Hotel Voyage Bodrum 5*
Situat la 40 km de aeroportul Bodrum, la 900 m de centrul orasului Bodrum, in localitatea Gumbet, pe malul marii. Construit in anul 1993, suprafata totala este de 8 000 m2, ultima renovare a avut loc in anul 2012.
Plaja
Proprie, nisip/pietris. Bar pe plaja - gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja - gratuit.
Comentariul nostru
Hotelul este destinat exclusiv adultilor, nu accepta copii sub 16 ani.
Spatiu exterior compact, camere confortabile. Ponton unde pot acosta iahturile-taxiuri. Recomandat tinerilor, cuplurilor pentru vacante relaxante. Se poate ajunge usor in centrul orasului Bodrum.
Tip Masa: Ultra All Inclusive
Vezi oferta cu avionul la Hotel Voyage Bodrum 5*
Vezi oferta cu masina la Hotel Voyage Bodrum 5*




9. Hotel La Blanche Island Bodrum 5*
Hotelul La Blanche Island Bodrum (ex.Amara Island) 5*  este amplasat la 15 km de aeroportul Bodrum si la 26 km de centrul orasului Bodrum, la 3 km de localitatea Guvercinlik, pe malul marii. Deschis in anul 2014, suprafata totala este de 82 000 m2. Hotelul are 2 cladiri (A si B) cu 6 nivele.
Plaja
Proprie, nisip. 2 pontoane (din plastic, pe apa). Bar pe plaja - gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri – gratuit. Prosoape de plaja – gratuit.
Comentariul nostru
Situat langa o padure de pini, la departare de aglomeratia urbana. Divertisment pentru adulti si copii. Recomandat pentru toate categoriile de turisti.
Tip Masa: All Inclusive
Vezi oferta cu avionul la Hotel La Blanche Island Bodrum 5*
Vezi oferta cu masina la Hotel La Blanche Island Bodrum 5*



10. Kefaluka Resort 5*

Hotelul Kefaluka Resort 5* este situat la 60 km de aeroportul Bodrum, la 255 km de aeroportul Dalaman, la 260 km de aeroportul Izmir, la 25 km de centrul orasului Bodrum, la 10 km de localitatea Turgutreis, pe malul marii. Construit in anul 2009, suprafata totala - 50 000 m2. Hotelul este compus dintr-o cladire principala (Hotel) cu 10 nivele si 14 vile (Residence) cu 2 nivele.
Plaja
Plaja proprie, nisip. Ponton. Bar pe ponton – gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele – gratuit. Baldachine pe plaja - contra cost. Prosoape de plaja – gratuit.
Comentariul nostru
Hotelul este inconjurat de crestele muntilor din Golful Akyarlar, unul dintre cele mai vestite golfuri din lume. Turistii vor fi incantati de panorama apelor albastre ale Marii Egee si a insulei grecesti Kos. Servicii bune, camere frumos amenajate si personal amabil. Recomandat familiilor.
Tip Masa: Ultra All Inclusive
Vezi oferta cu avionul la Kefaluka Resort 5*
Vezi oferta cu masina la Kefaluka Resort 5*



SOURCE AND TAGS