Cele mai bune hoteluri din Thassos

  • Ioni
  • /
  • 28 ianuarie 2021

Cele mai bune hoteluri din Thassos




Hotel Alexandra Golden Thassos Boutique este primul hotel luxos de tip boutique din Thassos si beneficiaza de o locatie ideala, chiar pe plaja Golden Beach. Luxosul hotel Alexandra Golden Thassos Boutique ofera un centru spa, sala de fitness si 2 piscine in aer liber, dintre care una cu sezlonguri plutitoare.
Vezi oferta la Hotel Alexandra Golden Boutique 5*




2. Hotel Alexandra Elegance 5*

Un hotel nou deschis in luna mai 2020. Hotel pentru adulti si copii 12+. Hotel este amplasat pe plaja, langa Alexandra Beach, între stațiunile Pefkari și Potos, la 11 km de Teologos, la 28 km de portul Prinos si la 43 km de portul Limenas.
Vezi oferta la Hotel Alexandra Elegance 5*





3. Hotel Blue Dream Palace 4*
Hotelul Blue Dream Palace este caracterizat de confortul si ospitalitatea la cele mai inalte standarde. Stilul modern, dar aflat in absoluta armonie cu decorul in care se afla, pe plaja din Tripiti, fac din acesta destinatie un loc perfect pentru vacanta mult visata.
Hotelul Blue Dream Palace dispune de un restaurant, taverna pe plaja, bar la piscina, 2 piscine exterioare, piscina interioara cu jacuzzi, sauna (cu plata), biliard, tenis, tenis de masa, volei pe plaja, loc de joaca pentru copii, sala de jocuri, internet wireless in zonele publice (cu plata).
Vezi oferta la Hotel Blue Dream Palace 5*



4. Hotel Makryammos Bungalows 4*
Hotelul Makryammos Bungalows este intins pe o suprafata impadurita, un paradis natural de 120.000 mp, complexul are iesire la plaja (nisip fin si intrare lina in apa) premiata an de an cu Blue Flag.
Hotelul Makryammos Bungalows dispune de un restaurant principal si restaurant a la carte cu specific grecesc si mediteranean, ambele avand privelisti minunate asupra tarmului; baruri: bar la piscina, bar pe plaja, unde un DJ intretine atmosfera pana la rasarit, piscina, plaja privata (sezlongurile si umbrelele sunt contra cost - 7 euro/set/zi), tenis, tenis de masa, volei si fotbal pe plaja, basket, sauna (cu plata), internet wireless in zonele publice (cu plata), parcare.
Vezi oferta la Hotel Makryammos Bungalows 4*




5. Hotel A for Art 4*
Hotelul A for Art este situat la 70 de metri de portul vechi din Thasos cu barci traditionale de pescuit, aproape de principalele puncte de atractie.  Hotelul are piscină în aer liber iar turistii pot savura preparate rafinate la restaurant. În întreaga proprietate este disponibil acces gratuit la internet WiFi.
Vezi oferta la Hotel A for Art 4*




6. Thassos Grand Resort 5*
Thassos Grand Resort ofera turistilor un stil mediteranean de neegalat, design simplu si o atingere de finete. Hotelul este amplasat in Agios Ioannis, la 19 km de portul Limenas, pe plaja.
Vezi oferta la Thassos Grand Resort 5*



7. Ntinas Filoxenia Hotel & Spa 4*
Ntinas Filoxenia Hotel & Spa 4* (ex Ntinas Apartments) se afla la 100m de plaja Golden Beach, in Skala Potamia. Turistii isi pot petrece timpul liber, beneficiind de: seri tematice cu activitati: pictura, filme, teatru, plaja publica cu nisip, umbrelele si sezlongurile sunt gratuite (cu consumatie la bar).
Vezi oferta la Ntinas Filoxenia Hotel & Spa 4*



8. Royal Paradise Beach Resort & Spa 5*
Un hotel elegant de 5 stele, construit intr-un peisaj de o absoluta armonie, acolo unde muntele se intalneste cu plaja cu nisip auriu si marea de un albastru ireal, in mijlocul unei livezi de maslini.
Situat in partea de sud a insulei Thassos , pe malul marii , in apropierea statiunii Potos - 2,5 km distanta si 42 km de Limenas. Ofera servicii complete de inalta calitate combinate cu detaliile estetice ale decoratiunilor interioare care accentueaza senzatia de perfectiune.Un hotel nou si luxos, recomandat celor care isi doresc o vacanta linistita si relaxanta, la un inalt standard de calitate.
Vezi oferta la Royal Paradise Beach Resort & Spa 5*




9. Hotel Astir Notos 4*

Hotel Astir Notos a fost contruit in anul 2008 si este renumit datorita serviciilor de calitate pe care le ofera oaspetilor sai. Hotelul este amplasat in statiunea Potos la o distanta de 250 de metri fata de centrul statiunii si de plaja publica a statiunii.
Vezi oferta la Hotel Astir Notos 4*




10. Hotel The Dome Luxury 4*
Hotelul The Dome Luxury este amplasat la doar 100 de metri de plaja din Limenaria. Portul Limenas este la 39 km.
Facilitati: acces gratuit la WiFi, piscina, bar, restaurant, parcare privata gratuita
Vezi oferta la Hotel The Dome Luxury 4*





SOURCE AND TAGS