Cele mai bune hoteluri din Poiana Brasov Top 10


Cele mai bune hoteluri din Poiana Brasov Top 10

Poiana Brasov este ceam mai cocheta statiune montana din Romania si va asteapta cu unitati de cazare foarte bune. Un concediu este complet atunci cand te rasfeti si te relaxezi iar Poiana Brasov este o statiune recunoscuta pentru calitatea serviciilor. Fie iarna, fie vara, hotelurile din Poiana Brasov va asteapta cu cele mai frumoase centre SPA.


1. Hotel Aurelius Imparatul Romanilor 5*
- cel mai luxos hotel din Poiana Brasov

Complexul arhitectonic realizat in anul 2006, aduce rafinamentul si nobletea caracteristice Alpilor Tirolezi pe malul lacului Miorita din statiunea Poiana Brasov (1030 metri altitudine). Cladirea impunatoare ofera o panorama unica spre partia de schi de pe muntele Postavarul. Structurile unui complex turistic de lux, hotel, restaurant cu terasa pe lac, sali de conferinta, parcare pazita se integreza perfect in peisajul montan. Lobby-ul impunator, bogat decorat, va introduce intr-o atmosfera specifica marilor hoteluri europene.

Hotelul este situat pe marginea lacului din Poiana Brasov, cea mai cunoscuta statiune din Romania si ofera o priveliste unica asupra zonei montane.
Vezi oferta la Aurelius Imparatul Romanilor 5*


2. Hotel Teleferic 4*

Hotelul Teleferic 4* este amplasat in stațiunea Poiana Brașov, la doar 50 de metri de teleschi, în partea de jos a pârtiei de schi Subteleferic. Hotelul oferă cazare cu vedere panoramică la munte și WiFi gratuit si îmbină elemente rustice cu facilități de înaltă tehnologie.

Toate camerele sunt decorate cu gust şi au mobilier şi decorațiuni din lemn masiv. De asemenea, acestea includ TV cu ecran plat, minibar, seif şi zonă de relaxare. Cele mai multe unități de cazare au balcon.

Turistii de la Hotel Teleferic 4* beneficiază de acces gratuit la centrul spa, care include o piscină interioară, cadă cu hidromasaj în aer liber, o zonă de fitness şi 3 tipuri de saune: umedă, uscată şi cu infraroșu. La un cost suplimentar sunt oferite diverse masaje şi tratamente. Barul de la centrul spa oferă o gamă largă de băuturi din fructe, preparate în fața oaspeților.
Vezi oferta la Teleferic 4*




3. Hotel Escalade 4*


Hotelul Escalade 4* este amplasat la numai 100 de metri de pârtiile de schi şi de patinoarul din Poiana Braşov. Hotelul Escalade oferă un centru SPA cu piscină interioară şi saună.

Toate camerele au baie privată şi sunt dotate cu minibar şi TV. Unele au şi un balcon mic. Proprietatea este formată din 2 clădiri, una cu unităţi de cazare standard şi cealaltă cu camere executive.

Vă puteţi petrece timpul bucurându-vă de biliard, tenis de masă sau bowling, disponibile la un cost suplimentar. De asemenea, puteţi beneficia de facilităţi gratuite de fitness.

Hotelul are un bar de zi şi un restaurant care serveşte diverse preparate locale româneşti, dar şi mâncăruri internaţionale. Oaspeţii îşi pot începe ziua cu un bufet de mic dejun.

Vezi oferta la Hotel Escalade 4*





4. Hotel Acasa la Dracula 4*
Hotelul Acasa la Dracula 4* (House of Dracula) este amplasat in staiunea Poiana Braov, la 12 km de orasul Braov.

La cerere si contra cost sunt disponibile microbuze care merg pâna la baza pârtiilor de schi si la telecabinele spre vârfurile Cristianu Mare sau Postvaru.
Cu vedere la munte, acest hotel are un design unic si ofer un restaurant cu o crama, un bar si o zona spa moderna. Hotelul House of Dracula ofera acces gratuit la Wi-Fi.

Centru Spa - salon de infrumusetare, masaj Feng-Shui, sauna, dusuri cu masaj de relaxare, vibro-masaj, hidro-masaj.

Centrul spa si de fitness de la House of Dracula ofera produse cosmetice de lux si echipamente moderne.
Vezi oferta la Hotel Acasa la Dracula 4*





5. Hotel Ruia 4*
Hotelul Ruia 4* este amplasat în centrul stațiunii Poiana Brașov, la doar 400 de metri de pârtia de schi Bradu. Hotelul are camere spațioase, un restaurant à la carte şi un loc de joacă pentru copii. Accesul la internet WiFi şi parcarea privată sunt disponibile gratuit.

Camerele mobilate funcțional sunt dotate cu TV, minibar și baie privată cu articole de toaletă gratuite. De asemenea, suitele au zonă de relaxare cu o canapea şi un balcon.

Hotelul Ruia 4*pune la dispoziție un restaurant, care servește specialități românești tradiționale, precum şi mâncăruri internaționale. Oaspeții se pot relaxa și pe terasa în aer liber.
Vezi oferta la Hotel Ruia 4*





6. Hotel Rizzo Boutique Spa 4*
Rizzo Boutique Hotel & Spa este adapostit printre brazi in statiunea Poiana Brasov. Camerele sunt dotate cu TV + cablu, telefon, seif, uscator de par, acces internet wireless si ofera o frumoasa priveliste catre Masivul Postavarul sau catre padurea de brazi.
Restaurantul cu o capacitate de aproximativ 90 locuri si o frumoasa vedere spre padure, va incanta simturile cu preparate din bucataria romaneasca si internationala, in bar va puteti destinde cu cele mai fine bauturi iar zona SPA va asteapta sa va relaxati la piscina, sauna, jacuzzi si masaj.
Room service-ul, spalatoria, internet wireless gratuit in tot hotelul, parcarea gratuita si asistenta personalului bine pregatit.

Vezi oferta la Hotel Rizzo Boutique Spa 4*





7. Resort Monterai 3*
Complexul Monterai 3* se afla in Poiana Mica, la 2 km de centrul statiunii Poiana Brasov si ofera acces gratuit la internet WiFi. Printre facilitati enumeram tenis de masa, inchiriere biciclete, ATV-uri si snowmobile in timpul iernii.

Toate camerele includ TV cu ecran plat cu canale prin satelit si baie privata. Unele camere dispun de balcon si cada cu hidromasaj.

Restaurantul Complexului Monterai 3* serveste specialitati romanesti si preparate internationale. Micul dejun este disponibil intre orele 08:30 - 10:30.

Partia de schi Bradu este la 2 km si se pot organiza excursii conduse de un ghid montan autorizat. Orasul Brasov se afla la 12 km fata de Complexul Monterai 3*.
Vezi oferta la Resort Monterai 3*





8. Silver Mountain Resort 4*
Silver Mountain Resort este cel mai exclusivist proiect rezidential din Poiana Brasov, fiind amplasat la poalele Masivului Postavaru, in Poiana Mica, la 3,3 km distanta de Partia Bradul, cu o vedere superba catre partiile de schi.

Complexul este format din 4 cladiri de apartamente si o cladire multifunctionala cu SPA .

Cladirea multifunctionala (receptie, SPA, restaurant) se afla la o distanta de 150 m fata de spatiile de cazare.
Vezi oferta la Silver Mountain Resort 4*





9. Hotel Edelweiss 4*
Situat in apropierea telefericului, partiei de ski si a patinuarului, Edelweiss Poiana Hotels **** ofera una din cele mai fascinante privelisti ce poate fi observata din Poiana Brasov.

Edelweiss Poiana Hotels 4* creaza o atmosfera austriaca selecta, plina de originalitate, stil, calitate, eleganta si rafinament.

Inaugurat in decembrie 2005 si omologat la 4 stele, Edelweiss Poiana Hotels 4* aduce un aer proaspat in atmosfera industriei hoteliere din Poiana Brasov prin serviciile ireprosabile pe care le ofera, prin arhitectura, finisajele si dotarile deosebite.
Vezi oferta la Hotel Edelweiss 4*




10. Hotel Piatra Mare 4*
Hotelul PIATRA MARE este o destinatie perfecta pentru dumneavoastra, oaspetii vor fi impresionati de frumusetile naturii, de confortul si stilul hotelului.

Pe langa restaurantele faimoase in toata lumea, varietatea de activitati in aer liber si vremea superba, va puteti bucura de ospitalitatea romaneasca specifica zonei.

Hotelul Piatra Mare 4* este situat in cel mai inalt punct al statiunii Poiana Brasov.



zxcvvmxn

SOURCE AND TAGS