Cele mai bune hoteluri din Egipt Sharm el Sheikh


Cele mai bune hoteluri din Egipt Sharm el Sheikh





Hotelul Royal Savoy 5* este amplasat la 6 km de aeroport, 15 km de centrul Naama Bay, 25 km de orasul vechi, in golful White Knight, pe malul marii. Hotelul nu accepta copii sub 12 ani.
Deschis in anul 2000, ultima renovare a avut loc in anul 2014. Hotelul are o cladire principala cu 3 nivele si noua vile cu 2 nivele. In total sunt disponibile 88 de camere.
Plaja
Proprie, ponton (de 25 m), se recomanda incaltaminte speciala, bar pe plaja - gratuit. Pe plaja si la piscina: umbrele, sezlonguri, saltele, prosoape - gratuit.
Comentariul nostru
Hotel din clasa VIP, situat in golful White Knight, unul dintre cele mai frumoase locuri cu recif de corali. Camerele sunt spatioase, vile confortabile, atmosfera placuta, servicii de calitate. In apropiere de hotel se afla centrul de distractii SOHO. Recomandat pentru tineri si cupluri.
Vezi oferta la Hotel Royal Savoy 5*


Situat la 7 km de aeroport, la 12 km de Naama Bay, la 20 km de Orasul Vechi, pe malul marii.
Hotelul a fost deschis in anul 2002. Are o cladire principala cu 2 nivele (receptie) si un complex de corpuri cu 1 si 2 nivele.
Plaja
Proprie, corali, ponton (60 m). Intrare in apa - de pe ponton. Se recomanda incaltaminte speciala. Acces pe plaja - coborand scarile sau cu funicularul.
Pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele, prosoape – gratuit.
La piscina: umbrele, sezlonguri, saltele, prosoape de plaja – gratuit.
Comentariul nostru
Unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Egipt, situat in partea pitoreasca a statiunii Sharm El Sheikh. Design modern, camere spatioase, servicii excelente. Recif de corali, accesul pe plaja - cu funicularul. Recomandat turistilor exigenti, care prefera confortul si linistea.
Vezi oferta la Four Seasons Resort 5*




3. Hotel Rixos Seagate 5*
Hotelul Hotel Rixos Seagate 5* este amplasat la 9 km de aeroportul Sharm El Sheikh, 18 km de golful Naama Bay si 25 km de orasul vechi, pe malul marii. Hotelul Rixos Seagate 5* a fost deschis in anul 2015.
Hotelul are o cladire principala cu 2 nivele si complex de cladiri cu 2-3 nivele. In total sunt disponibile 793 de camere
Plaja
Proprie, de corali,intrare in mare: ponton (850 m). Se recomanda incaltaminte speciala.
Pe plaja si la piscina: umbrele, sezlonguri, saltele, prosoape - gratuit.
Comentariul nostru
Unul dintre cele mai bune hoteluri cu spatiu exterior verde, camere confortabile, personal prietenos, infrastructura dezvoltata. Dispune de unul dintre cele mai mari piscine din Sharm El Sheikh. Bucatarie exceptionala. Recomandat pentru familii si tineri.
Vezi oferta la Hotel Rixos Seagate 5*




Rixos Sharm El Sheikh 5* este amplasat la 8 km distanta de aeroport, 22 km de Naama Bay si 30 km de orasul vechi in Nabq Bay, pe malul marii. Deschis in anul 2009. Ultima renovare partiala a avut loc in anul 2015. Hotelul are o cladire principala (receptie) si cladiri de 2 si 3 nivele. In total sunt disponibile 695 de camere.
Plaja
Corali, ponton (147 m), se recomanda incaltaminte speciala. Pe plaja si la piscina: umbrele, sezlonguri, saltele, prosoape: gratuit.
Comentariul nostru
Hotel cu servicii de calitate, spatiu exterior verde. Bucatarie excelenta, infrastructura dezvoltata. Recomandat pentru tineri si vacante cu familia.
Vezi oferta la Rixos Sharm El Sheikh 5*



Steigenberger Alcazar 5* este amplasat la 17 km de aeroport, 30 km de Naama Bay si 40 km de Orasul vechi, in Nabq, pe malul marii. Steigenberger Alcazar 5* a fost deschis in anul 2017 si are 14 cladiri cu 3 nivele. In total sunt disponibile 610 camere.
Plaja
Proprie, corali. Intrare in mare:corali. Se recomanda incaltaminte speciala. Ponton - nu este. Bar pe plaja - gratuit. Pe plaja: dus si WC. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele si prosoape - gratuit.
Comentariul nostru
Hotelul Steigenberger Alcazar este primul hotel din Sharm el-Sheikh, din lantul hotelier german Steigenberger Hotels Resorts. Hotelul are servicii de calitate, camere spatioase, are multe restaurante, baruri, piscine, diverse activitati de divertisment care fac ca acest hotel sa fie un paradis pentru toate categoriile de turisti.
Vezi oferta la Steigenberger Alcazar 5*



Royal Monte Carlo Sharm Resort 5* este amplasat la 20 km e aeroport, 7 km de Naama Bay si 5 km de Orasul vechi, in Hadaba, pe malul marii. Deschis in anul 1999, ultima renovare partiala a avut loc in anul 2014. In anul 2016 au fost puse in functie toboganele, situate pe teritoriul hotelului Monte Carlo Sharm Resort Spa Aqua Park 5*. In total sunt disponibile 85 camere.
Plaja
Corali-nisip. Ponton (50 m). Se recomanda incaltaminte speciala. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele si prosoape - gratuit.
Comentariul nostru
Teritoriu mare si bine ingrijit, camere curate si confortabile, recif de corali si o atmosfera placuta. Recomandat pentru vacante linistite si relaxante. Hotelul nu accepta turisti sub 16 ani!
Vezi oferta la Royal Monte Carlo Sharm Resort 5*



Hotelul Coral Sea Sensatori din Sharm El Sheikh ofera oaspetilor sai servicii de inalta calitate la malul Marii Rosii, fiind o destinatie pe placul tuturor. Hotelul se afla la 19 kilometri de Naama Bay si la 28 de kilometri de Ras Mohammed National Park si 3 km de Aeroportul International Sharm El-Sheikh.
Complexul Sensatori Sharm El Sheikh are un restaurant şi un teren de tenis. Facilităţile proprietăţii includ personal de divertisment, un depozit de bagaje şi un club pentru copii. La complex şi în împrejurimi puteţi practica o serie de activităţi, inclusiv scufundări şi snorkelling.
Vezi oferta la Coral Sea Sensatori Resort 5*



Baron Resort Sharm El Sheikh 5* este amplasat la 8 km de aeroport, 15 km de Naama Bay, 20 km de Orasul vechi, in golful Ras Nasrani, pe malul marii. Baron Resort Sharm El Sheikh 5* a fost deschis in anul 1998 iar ultima renovare a avut loc in 2014. Hotelul are o cladire principala cu 3 nivele si un complex de cladiri cu 3 nivele. In total sunt disponibile 360 de camere.
Plaja
Proprie, corali, ponton (145 m). Se recomanda incaltaminte speciala.
Pe plaja si la piscina: umbrele, sezlonguri, saltele, prosoape de plaja - gratuit.
Comentariul nostru
Hotel elegant, recomandat turistilor VIP, infrastructura si servicii bune. Camere spatioase si confortabile, bucatarie excelenta si diversificata. Restaurante a la carte si baruri. Recomandat pentru turism corporate. Recif de corali in apropiere pentru amatorii de snorkeling. Recomandat pentru vacante cu familia.
Vezi oferta la Baron Resort Sharm el Sheikh 5*




Situat la 19 km de aeroport, la 8 km de Naama Bay si la 3 km de Orasul vechi, in Hadaba, pe a doua linie. Deschiderea hotelului a avut loc pe 19 mai 2017. Hotelul are o cladire principala cu 2 nivele si un complex de cladiri cu 2 nivele.
In total sunt disponibile 228 de camere.
Plaja
Nisip (sunt corali). Transfer pana la plaja - gratuit. Pe plaja: bar, dus si WC. La piscina: umbrele, sezlonguri, slatele si prosoape - gratuit. Pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele si prospoape (din hotel) - gratuit.
Comentariul nostru
Hotel nou, care face parte din lantul hotelier Pickalbatros. La fel ca si restul retelei de hoteluri, pe teritoriul hotelului Albatros Aqua Park Sharm El Sheikh, fiecare isi poate gasi ceva dupa placul sau: o multime de piscine, baruri si restaurante, o gama larga de divertismente sportive si un centru SPA modern.
Vezi oferta la Albatros Aqua Park Sharm El Sheikh 5*




Aqua Blu Sharm El Sheikh 4* este amplasat la 19 km de aeroportul Sharm El Sheikh, 8 km de Naama Bay, 3 km de orasul vechi, in regiunea Hadaba, pe a doua linie. Deschis in anul 2007. Sistematic au loc lucrari de mentenanta. Hotelul are o cladire principala cu 2 nivele, un complex de cladiri cu 2 nivele si bungalow-uri. In total sunt disponibile 538 de camere.
Plaja
Nisip-corali (plaja hotelului Beach Albatros - la 10 minute de mers pe jos). Ponton (20 m). Se recomanda incaltaminte speciala. Pe plaja si la piscina: sezlonguri, saltele, umbrele si prosoape de plaja (prosoape de la Albatros Aqua Blue Resort) - gratuit.
Comentariul nostru
Hotel modern, camere spatioase. Spatiu exterior frumos amenajat. Infrastructura dezvoltata. Aquaparc. Recomandat pentru vacante active familiilor cu copii.




SOURCE AND TAGS