Cele mai bune hoteluri din Belek Top 10


Cele mai bune hoteluri din Belek - Top 10

Cele mai bune hoteluri cu all inclusive din Belek va asteapta pentru o vacanta de vis. Nu-i asa ca va este dor de bufetul de prajituri? Sau poate de nisipul fin si apa calda? (a marii, nu cea de la robinet, desi daca sunteti din Bucuresti e posibil sa va lipseasca cea de la robinet).

Belek este cea mai exclusivista zona din Antalya, o zona foarte verde cu multe terenuri de golf. Recunoasteti imediat zona Belek din avion, cand ajungeti in Antalya. Se vad resorturile mari, intinse si luxoase, exact ca-n cartile postale.


1. Maxx Royal Belek Golf Resort 5*

Hotelul este situat la 35 km de aeroportul Antalya si la 45 km de centrul orasului Antalya, la 1 km de localitatea Belek, pe malul marii. Construit in anul 2011, suprafata totala este de 1 040 500 m2.
Hotelul are o cladire principala Main Building cu 8 nivele, o cladire cu 5 nivele Terrace Family Building, 6 Maldives Villas cu un nivel si 31 vile cu 2 nivele Albatros Villas, Presidential Villas si Owner Villas.
Plaja
Proprie, 2 fasii: nisip si iarba. Ponton. Bar pe plaja - gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Pavilioane pe plaja: contra cost. Prosoape de plaja - gratuit.
Comentariul nostru
Hotel de lux cu spatiu exterior extins. Camere spatioase, bucatarie diversificata, spatii de agrement si servicii de calitate foarte buna. In perioada 1.10 - 31.10, clubul pentru copii Maxxi Land este deschis intre 09:00-02:00. Recomandat pentru cupluri si familii cu copii si bebelusi, turistilor amatori de vacante active. Servicii VIP pentru turistii cazati in camere atipice cu grad de confort ridicat.
Vezi oferta la Maxx Royal Belek Golf Resort 5*




2. Calista Luxury Resort 5*
Calista Luxury Resort este situaa la 27 km de aeroportul din Antalya si la 35 km de centrul orasului Antalya, la 4 km de localitatea Belek, pe malul marii. Construit in anul 2007, suprafata totala este de 120 000 m2. Hotelul are 7 cladiri cu 4 si 5 nivele si 14 vile cu 2 nivele
Plaja:
Proprie, nisip/pietris marunt. Ponton. Bar pe plaja si pe ponton – gratuit. La piscina, pe ponton si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele – gratuit. Baldachine pe plaja – contra cost. Prosoape de plaja – gratuit.
Comentariul nostru:
Este hotelul ales de Barack Obama pentru Summitul G20 din 2015. Hotelul a fost rezervat in totalitate pentru personalul administrativ al presedintelui, timp de 2 saptamani, pentru 2 nopti de cazare. A fost blindat si aranjat iar acum Apartamentul Prezidential, numit Royal Suite se numeste Apartamenul Obama.
Hotelul este super tehnologizat. Va puteti descarca aplicatia si puteti controla de la distanta aerul conditionat din camera. De asemenea aveti televizor LED smart.
Calista este un hotel de lux, construit in stil unic pe coasta Marii Mediterane. Spatiul exterior este extins, cu ulta verdeata. Plaja este mare si frumos amenajata. Recomandat pentru tineri si familii.
Vezi oferta la Calista Luxury Resort 5*



3. Rixos Premium 5*
Situat la 35 km de aeroport, la 45 km de centrul orasului Antalya, la 5 km de localitatea Belek, pe malul marii. Construit in anul 2005, suprafata totala este de 405 000 m2, ultima renovare a avut loc in anul 2017.
Hotelul are o cladire principala cu 7 nivele (5 nivele de cazare) si 2 vile cu 2 nivele „Pool Suite”.
Plaja
Proprie, nisip. 3 pontoane: unul pentru turistii cazati in vile. Bar pe plaja - gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Baldachine pe plaja – contra cost (cu exceptia turistilor cazati in vile (villa area). Prosoape de plaja - gratuit.
Comentariul nostru
Hotel VIP pentru turisti exigenti, face parte din lantul hotelier Rixos Hotels. Vile confortabile si luxoase pentru vacante relaxante. Un centru SPA excelent pentru Belek care ofera peste 50 tipuri de masaj, o gama foarte larga de tratamente si proceduri. In incinta hotelului exista o reproducere a unei strazi tipice frantuzesti cu simulare de stropi de ploaie. Pentru copii se organizeaza spectacole, concursuri sportive.
Vezi oferta Rixos Premium 5*



4. Voyage Belek 5*
Situat la 35 km de aeroportul Antalya, la 40 km de centrul orasului Antalya, la 2 km de localitatea Belek, pe malul marii. Construit in anul 2007, suprafata totala este de 93 500 m2, ultima renovare a avut loc in anul 2014. Hotelul are 3 cladiri cu 5, 6, 7 nivele, 6 cladiri Bungalow cu 2 nivele si un complex de vile Laguna Duplex cu 2 nivele.
Plaja
Proprie, nisip (lungime - 300 m: o sectiune pentru adulti si alta pentru familii). 2 pontoane (pentru adulti si familii), pe plaja Adult Beach Jetty (plaja si ponton pentru adulti) - acces interzis copiilor sub 16 ani. 2 baruri pe plaja (pentru adulti si pentru familii) - gratuit. Baldachine pe plaja si pe ponton - contra cost. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja - gratuit.
Comentariul nostru
Hotel frumos amenajat, cu multe activitati pentru copii, infrastructura variata chiar si pentru bebelusi.
Recomandat pentru adulti, familii cu copii, hotelul are si concept special pentru adulti.
Vezi oferta la Voyage Belek 5*



5. Selectum Luxury 5*

Situat la 33 km de aeroport si la 43 km de centrul orasului Antalya, la 3 km de centrul orasului Belek, pe malul marii.
Construit in anul 2017, suprafata totala este de 80 000 m2. Hotelul are o cladirie principala cu 9 nivele.
Plaja
Proprie (250 m), nisip. Pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele – gratuit. Prosoape de plaja – gratuit.
Comentariul nostru
Servicii excelente, hotel situat chiar pe plaja si piscina foarte mare.
Vezi oferta la Selectum Luxury 5*




6. Sueno Hotels Deluxe Belek 5*

Situat la 30 km de aeroport, la 40 km de orasul Antalya, la 5 km de localitatea Belek, pe malul marii.
Construit in anul 2015, suprafata totala este de 1 410 000 m2.
Hotelul are o cladire principala cu 6 nivele(80% au vedere la mare, o parte au vedere la padurea de pini si terenul de golf).
Plaja
Proprie, nisip. Ponton. Bar pe plaja: gratuit. Transport pana la plaja: fiecare 10 minute, gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele – gratuit. Corturi pe plaja: contra cost. Prosoape de plaja: gratuit.
Comentariul nostru
Hotel nou, construit in anul 2015. Recomandat vacantelor cu familia.
Vezi oferta la Sueno Hotels Deluxe Belek 5*


7. Susesi Luxury Resort 5*

Situat la 35 km de aeroport, la 40 km de centrul orasului Antalya, la 1 km de localitatea Belek, pe malul marii. Construit in anul 2007, suprafata totala este de 90 000 m2.
Hotelul are o cladire principala (constructie terasata), 5 cladiri Теrrace cu 4 nivele, 6 cladiri Lake cu 2 nivele si VIP Villas amplasate separat.
Plaja
Proprie, nisip-pietris, 2 pontoane. Par pe plaja si pe ponton: gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele – gratuit. Corturi pe plaja: contra cost. Prosoape de plaja: gratuit.
Comentariul nostru
Servicii de calitate, camere confortabile si spatioase. Teritoriu verde si ingrijit, multe piscine. Recomandat pentru o vacanta activa.
Vezi oferta la Susesi Luxury Resort 5*




8. Riu Kaya Palazzo Golf Resort 5*
Situat la 27 km de aeroportul din Antalya, la 35 km de centrul orasului Antalya, la 2,5 km de localitatea Kadriye, pe malul marii. Construit in anul 2013, suprafata totala este de 120 000 m2.
Hotelul are o cladire principala cu 5 nivele, 10 cladiri Bungalow cu 3 nivele si 13 Ville cu 1 nivel.
Plaja
Proprie, nisip/pietris marunt. Ponton. Bar pe plaja – gratuit. Baldachine pe plaja - contra cost. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele (in piscina) - gratuit. Prosoape de plaja - gratuit.
Comentariul nostru
Design deosebit, bucatarie variata si personal prietenos. Activitati sportive: terenuri de tenis, terenuri de golf, terenuri de fotbal. Infrastructura pentru copii. Animatie activa. Recomandat pentru toate categoriile de turisti.
Vezi oferta la Riu Kaya Palazzo Golf Resort 5*




9. Ela Quality Resort 5*

Situat la 35 km de aeroportul Antalya, la 45 km de centrul orasului Antalya, la 2 km de localitatea Belek, pe malul marii.Construit in anul 2007, suprafata totala este de 110 000 m2. Ultima renovare a avut loc in anul 2015. Hotelul are 2 cladiri principale Main Building cu 6 nivele si un complex de vile cu 2-3 nivele in care sunt situate camerele Lake House; 5 cladiri cu 2 nivele Villa Ela Palace si 2 cladiri cu 2 nivele Villa Ela Sultan Palace.
Plaja
Proprie, nisip. Ponton. Bar pe plaja - gratuit. Pe plaja si la piscina: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Baldachine pe plaja - contra cost. Prosoape de plaja - gratuit.
Comentariul nostru
Spatiu exterior frumos si ingrijit. Camere spatioase si moderne. Bucatarie si servicii bune. Recomandat pentru familii cu copii, dotari speciale pentru copii. Infrastructura dezvoltata a hotelului ofera o gama larga de servicii potrivite atat pentru o vacanta relaxanta, cat si pentru sejururi active, inclusiv centrate pe activitati sportive.
Vezi oferta la Ela Quality Resort 5*




10. Cornelia Diamond Golf Resort 5*


Situat la 35 km de aeroportul din Antalya, la 45 km de centrul orasului Antalya, la 2 km de localitatea Belek, pe malul marii. Construit in anul 2008, suprafata totala este de 200 000 m2. Hotelul are o cladire principala cu 8 nivele si cladiri cu 2 nivele Lake Villas.
Plaja
Proprie, nisip. Ponton. Bar pe plaja si pe ponton - gratuit. La piscina si pe plaja: corturi, sezlonguri - gratuit. Prosoape de plaja - gratuit.
Comentariul nostru
Hotel modern cu spatiu exterior bine amenajat. Bucatarie buna, recomandat cuplurilor si familiilor cu copii.
Vezi oferta la Cornelia Diamond Golf Resort 5*


Echipa Zepelin Tour merge anual in Turcia pentru a vizita unitatile de cazare din zona Antalya. Se construieste mult si in fiecare an se mai deschide cate un resort de lux iar noi suntem pe faza sa stim care sunt cele mai bune recomandari in fiecare an. Sunati pentru detalii la Corina 0722 693 469 sau intrebati-ne pe mail: contact@zepelintour.ro


SOURCE AND TAGS