Cele mai bune hoteluri de 3 stele in Mamaia langa plaja


Cele mai bune hoteluri de 3 stele in Mamaia langa plaja




1. Hotel Bicaz - Pirates Resort 3*
Hotelul Bicaz - Pirates Resort 3* din Mamaia este amplasat in nordul statiunii, pe plaja, intr-o zona deosebita, cu verdeata, in care plaja este foarte larga, cu nisip fin si intrare lina in mare.
Este un hotel tematic unic, in spiritul aventurii, ideal pentru familii cu copii si este alcatuit din 2 corpuri ce dispun de 158 camere duble sii 8 apartamente. Hotelul pune la dispozitia turistilor: restaurant, terasa, bar, parcare, sala de conferinta. Programul de entertainment al hotelului atat pentru adulti cat si pentru copii (mini-club, aqua-gym, concursuri, muzica live pe terasa in fiecare seara etc.) se desfasoara zilnic in intervalul 09 iunie - 08 septembrie. Piscina exterioara cu apa incalzita functioneaza in perioada 28 aprilie- 08 septembrie. Temperatura apei din piscina este de min. 24 gr. C max. 30 gr. C indiferent de perioada.


2. Hotel Majestic 3*
Hotelul Majestic 3* din Mamaia este amplasat in centrul statiunii, in vecinatatea hotelului Rex, la aproximativ 25 de metri de plaja. Pe langa facilitatile de cazare, hotelul dispune de spatii de restaurante cu diverse specificuri, scena pentru spectacole, piscine, loc de joaca pentru copii si club de desen pentru cei mici. Hotelul are 241 de camere duble, 13 apartamente si 8 garsoniere. Toate spatiile de cazare sunt dotate cu TV, telefon, minibar, aer conditionat si baie cu dus.

NOUTATI 2021!
Constructia unei saline care va asigura tratament medical pentru turistii hotelului, iar accesul va fi GRATUIT!
NOU!Acces gratuit la terenul de sport AZntre orele 10.00-18.00 (echipamentele se asigura AZn limita articolelor sportive disponibile, iar utilizarea terenului se face cu prezentarea la receptie); piscina pentru copii este AZncalzita pe AZntreg sezon estival;
NOU!Umbrele / Pat cu baldachin / Hamac / Balansoar, gratuite la piscina AZn limita disponibilului; acces gratuit la aparatele de fitness de la piscina / Sauna / 2 Jacuzzi.
Pentru turistii hotelului, pretul sezlongului este de 10lei/ zi/ persoana, indiferent de regimul de masa.
Hotelul nu accepta animale de companie.
Este obligatorie purtarea bratarilor primite la check in pentru a beneficia de serviciile contractate.
vezi oferta la Hotel Majestic 3*



3.Complex Mediteranean Mamaia 3*
Complexul Mediteranean (fost Mercur Minerva) din Mamaia dispune de plaja privata contra cost si este situat in centrul statiunii Mamaia, la circa 50 m de plaja.

Hotelul dispune de parcare gratuita in limita disponibilului, iar in partea de agrement gasim 2 terenuri de tenis, 3 zone de joaca pentru copii (1 zona interioara, 2 zone exterioare in cadrul complexului si 1 zona pe plaja), 1 teren de baschet/ fotbal, 1 teren de volei, 2 piscine cu zona de plaja, lounge bar & cafenea, zona de magazine cu articole de plaja, zona fitness.
vezi oferta la Complex Mediteranean Mamaia



4. Hotel Victoria Mamaia 3*
Hotelul Victoria Mamaia 3* este situat in zona centrala a statiunii Mamaia si se bucura de o pozitie privilegiata fata de principalele atractii turistice din zona - 5 minute de Cazino, 50 de metri de pasarela de promenada si 500 de metri de Aqua Magic si Satul de Vacanta.
Hotelul Victoria pune la dispozitia turistilor doua restaurante, unul cu specific italian, iar altul cu specific romanesc si international. In incinta hotelului este amenajat un bar de zi cu masa de biliard. Hotelul dispune de parcare proprie, gratuita in limita disponibilitatii. Hotelul a fost supus unui proces de renovare in anul 2019, astfel isi va intampina oaspetii cu receptie, restaurantul si camerele renovate.
vezi oferta la Hotel Victoria Mamaia 3*



5. Hotel Riviera Mamaia 3*
Hotel Riviera Mamaia 3* este amplasat in centrul statiunii, la 20 de metri de plaja, in vecinatatea Hotelului Iaki. Hotelul se inalta pe 14 nivele si a fost renovat complet in anul 2015. Datorita amplasarii, camerele hotelului au vedere laterala sau frontala la mare, la Lacul Siutghiol si asupra statiunii Mamaia.
Hotel Riviera Mamaia dispune de aproximativ 460 locuri de cazare in camere duble si camere studio. Pentru servirea mesei, hotelul pune la dispozitia turistilor un restaurant cu o capacitate de 350 de locuri. Restaurantul este completat de o terasa exterioara cu o capacitate de 200 de locuri.
vezi oferta la Hotel Riviera Mamaia 3*



6. Paradis Apartments - Cladirea Excelsior
Apartamentele PARADIS APARTMENTS - EXCELSIOR sunt situate in Mamaia Nord - Navodari, la 30 m de plaja si dispun de apartamente cu vedere partiala mare. Plaja Privata contra Cost.

Apartamentele sunt o locatie noua, ce isi vor deschide portile pentru prima data in 2020. Acestea dispun de parcare proprie, in limita locurilor disponibile si plaja privata contra cost.
vezi oferta la Paradis Apartments - Cladirea Excelsior


7. Hotel Venus 3*
Hotel Venus Mamaia 3* este amplasat in centru statiunii, in vecinatatea hotelurilor Iaki si Riviera. Hotelul se bucura de o pozitie privilegiata datorita amplasarii sale la doar 50 de metri de plaja si 5 minute de mers pe jos de zona Cazino. Hotel Venus Mamaia detine plaja proprie (Plaja Mojito) si ofera turistilor sai acces gratuit cu 2 sezlonguri asigurate pentru fiecare camera ocupata.
Toate camerele hotelului Venus Mamaia au fost renovate complet in anii 2016-2017. In prezent ofera camere cu mobilier nou si dotate cu televizor, minibar, aer conditionat. Pentru servirea meselor, Hotel Venus are un restaurant tip autoservire, cu o capacitate de 300 de locuri si terasa in aer liber. In zonele publice ale hotelului – restaurant, receptie – exista retea wireless gratuita.
vezi oferta la Hotel Venus 3*


8. Hotel Central 3*
Hotelul Central 3* din Mamaia este amplasat in partea nordica a statiunii, la aproximativ 50 de metri de plaja. Hotelul este construit pe 3 etaje si ofera cazare in cele 119 camere duble de care dispune. Spatiile de cazare sunt dotate cu aer conditionat, TV LED cu televiziune prin cablu, internet wireless, minibar, telefon international, baie cu dus si balcon.
Restaurantul, cu o capacitate de 100 persoane in salon si 240 de persoane pe terasa, ofera un meniu cu specialitati romanesti si internationale. Pentru relaxare si distractie, turistii au la dispozitie piscina hotelului, potrivita atat pentru adulti, cat si pentru copii. In zona piscinei este amenajata o terasa-restaurant unde va puteti delecta, printre altele, cu mancaruri pe baza de peste si fructe de mare. In fiecare seara pe terasa sunt organizate programe artistice cu muzica live. Hotelul este prevazut cu loc de joaca pentru copii, amenajat pe spatiul verde dintre hotel si faleza. Hotel Central dispune de parcare proprie, in limita locurilor disponbile.
vezi oferta la Hotel Central 3*


9. Hotel Orfeu 3*
Hotel Orfeu Mamaia 3* este situat in zona de nord a statiunii si face parte dintr-un complex turistic cunoscut, alaturi de hotelurile Amiral si Comandor cu care imparte mai multe facilitati: piscina, sala de internet, sala de biliard, locul de joaca pentru copii. Hotelul Orfeu Mamaia va ofera 99 de camere duble si apartamente, majoritatea avand vedere spre mare. Modernizat complet, hotelul ofera conditii de cazare bune tuturor celor isi doresc o vacanta pe litoral.

Hotelul Orfeu este compus din 5 nivele, 96 camere duble, 3 apartamente, lift, sala conferinte, bar, biliard, internet, parcare gratuita in limita locurilor disponibile, piscina - acces gratuit (este comuna cu cea a hotelurilor Amiral si Comandor).
vezi oferta la Hotel Orfeu 3*


10. Hotel Dorna 3*
Hotelul Dorna 3* este situat in nordul statiunii Mamaia, este renovat si dispune de 149 camere din care 143 sunt camere duble si 6 sunt apartamente. Se afla la 200 - 300 m de plaja.

Hotelul Dorna 3* pune la dispozitia turistilor: plaja privata – se asigura gratuit 2 sezlonguri si o umbrela doar pentru turistii care au achizitionat pachetul in sistem "all inclusive". Totodata hotelul detine restaurant, parcare in limita disponibilului, loc de joaca copii, bar, piscina in aer liber – sezlonguri si umbrele gratuite.
Nu se accepta animale de companie.
Produsele oferite in sistemul "all inclusive” se vor consuma numai in incinta complexului hotelier, in timpul sejurului.
Accesul la piscina hotelului este gratuit numai pentru clientii hotelului in intervalul orar 09:00-19:00. Nu se pot face rezervari pentru sezlong.
vezi oferta la Hotel Dorna 3*


SOURCE AND TAGS