Cel mai nou hotel de lux din Turcia, NG Phaselis Bay, Kemer


Cel mai nou hotel de lux din Turcia - NG Phaselis Bay, Kemer

  • deschis 27 aprilie 2021
  • 5* Unique Lifestyle Resort
  • echipa Zepelin Tour este aici chiar acum, in perioada 8-12 mai 2021
NG Phaselis Bay este cel mai nou hotel de 5 stele din Turcia, din zona Kemer, locul in care Muntii se intalnesc spectaculos cu Marea. Hotelul are un concept Ultra All Inclusive de lux cu bauturi din gama coca-cola la sticla si la doza, bere la sticla (Corona, Becks, Tuborg), cele mai bune vinuri si bauturi alcoolice tari (Rom Havana, Whiskey Jack Daniels, etc). Minibarul este inclus si reumplut zilnic iar camera este perfecta cu cele mai confortabile perne.


NG Phaselis Bay 5* este construit pe malul marii, la 5 km de centrul orasului Kemer intr-un cadru natural spectaculos. Plaja hotelului are o lungime de 555 m cu nisip, pietricele si pietre. Pentru ca suntem la inceputul sezonului, o echipa de 5 oameni se ocupa de "pescuirea bolovanilor din apa". 




Hotelul NG Phaselis Bay 5* ofera turistilor urmatoarele facilitati:
1 restaurant principal (baby corner, kids corner, sucuri proaspete din fructe) si 6 restaurante a la carte Fine Dining (Mediteranean, Burger, Turcesc, Steak, Sushi si Pescaresc), 11 baruri, piscine exterioare, piscine interioare, centru SPA, aquapark, centru fitness


Meniu Bauturi incluse in conceptul Ultra All Inclusive, disponibil la cele 11 baruri ale hotelului
* daca alegi sa ramai pe sezlong la piscina sau umbrela, comenda se face prin aplicatie sau la chelnerii pe role


Pe langa mini barul plin am primit si o atentie :)



SOURCE AND TAGS