Cel mai luxos hotel din Antalya - top 3


Cel mai luxos hotel din Antalya - top 3


Bucura-te de lux si de servicii impecabile la cele mai bune resorturi din Antalya. Gasiti aici cele mai spectaculoase hoteluri de 5 stele ce va vor rasfata pentru o bine-meritata vacanta. Standardele ridicate ale hotelurilor sunt menite sa multumeasca pe cei mai exigenti turisti. Fie ca sunteti in cautarea unui concediu pentru luna de miere sau o vacanta cu copiii, Antalya  ofera de toate pentru toti.


Maxx Royal Kemer 5* - vacante VIP pentru turisti exigenti
Maxx Royal Kemer 5* este amplasat la 60 km de aeroportul Antalya in localitatea Kiris, in zona Kemer, pe malul marii. Hotelul a fost construit in anul 2014 si are o suprafata totala este de 160 000 m2.
Plaja
Proprie, nisip-pietris. Ponton. Bar pe plaja - gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri si saltele - gratuit. Prosoape de plaja: gratuit.
Comentariul nostru
Hotel de lux, spatiul exterior extins si frumos amenajat. Camerele sunt mari si confortabile, hotelul ofera servicii bune, infrastructura variata, o varietate de baruri si cafenele, bucatarie diversificata. Servicii VIP in anumite categorii de camere.
Plaja hotelului este una din cele mai lungi plaje din regiunea Kemer, 830 m lungime (doua a cate 200 m - golf privatde nisip si pietris, 400 m plaja de pietris, 30 m plaja de nisip pentru copii).
Recomandat turistilor exigenti, vacantelor VIP. Vezi oferta noastra la Maxx Royal Kemer 5*
 


Rixos World 5* - recomandat vacantelor cu copii

Rixos World 5* este amplasat la 27 km de aeroportul din Antalya, in localitatea Kadriye, la 2 km de Belek, peste drum de plaja. Rixos World 5* a fost construct in anul 2016 si are o suprafata totala de 17 000 m2.
Comentariul nostru
Hotel nou, concept unic in Turcia. Camerele au design cu elemente fantastice, istorice. Infrastructura dezvoltata pentru copii. Servicii de foarte buna calitate, centru SPA excelent. Pe spatiul exterior se afla parcul tematic "The Land of Legends". Recomandat vacantelor cu copiii. Vezi oferta noastra la Rixos World 5*



Rixos Premium 5* - pentru turisti exigenti

Rixos Premium 5*
este amplasat  la 35 km de aeroport, la 45 km de centrul orasului Antalya, la 5 km de localitatea Belek, pe malul marii. Hotelul a fost construit in anul 2005, suprafata totala este de 405 000 m2, ultima renovare a avut loc in anul 2017.
Plaja
Proprie, nisip. 3 pontoane: unul pentru turistii cazati in vile. Bar pe plaja - gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Baldachine pe plaja – contra cost (cu exceptia turistilor cazati in vile (villa area). Prosoape de plaja - gratuit.
Comentariul nostru
Hotel VIP pentru turisti exigenti, face parte din lantul hotelier Rixos Hotels. Vile confortabile si luxoase pentru vacante relaxante. Un centru SPA excelent pentru Belek care ofera peste 50 tipuri de masaj, o gama foarte larga de tratamente si proceduri. In incinta hotelului exista o reproducere a unei strazi tipice frantuzesti cu simulare de stropi de ploaie. Pentru copii se organizeaza spectacole, concursuri sportive. Vezi oferta noastra la Rixos Premium 5*


SOURCE AND TAGS