Ce poti face in Oludeniz


Ce poti face in Oludeniz?

Am pregatit un circuit de 7 nopti in Turcia in care nu aveti niciun ragaz de plictiseala. Avem soare, valuri, nisip, munți, ape limpezi, insule, party, caiac, parapanta si un ghid de exceptie - Nichita.

Între 31 iulie și 7 august marcam pe harta Marea Egee, mai precis țărmul Turciei, la OLUDENIZ - cea mai frumoasă plajă din Turcia (mare, munți, râuri limpezi, lagune albastre, vreme superbă).

Ce facem in Oludeniz?
Croaziere printre insule, whitewater rafting, zburam cu parapanta, ne dam cu ATV-ul, drumetii, relaxare pe plajă, seri cu distractie pe plaja si caiace pe ape de cristal.
Am pregatit acest program de aventura in Oludeniz din dorinta de a promova aceasta parte nevazuta a Turciei. Aceasta tara ofera mai mult decat resorturile all inclusive si vacanta clasica de lux, relaxare si SPA.
Istoria antica a meleagurilor turcesti este fascinanta si va invitam sa o descoperiti in cel mai frumos mod posibil, experimentand.
 


 Circuit de Aventura in Turcia - Oludeniz
(vezi oferta)
    7 zile de aventură pe cea mai frumoasă plajă din Turcia
    zbor direct inclus
    cazare hotel 3* lângă plajă cu demipensiune
    4 excursii la dispozitie pentrui adrenalina și voie bună - Butterfly Valley, caiac pe râul Xantos, Quad Bike Safari și white water rafting
    însoțitor de grup din România de la DanubeEscapes - @ Nichita Iulian



SOURCE AND TAGS