Ce poti cumpara cu voucherele de vacanta?


Ce poti cumpara cu voucherele de vacanta?


Rezervati vacanta de vis in Romania si folositi voucherele de vacanta. Avem deja ofertele pentru litoral 2021. Gasiti toate ofertele noastre pentru Romania la rubrica Tichete de Vacanta. Avem sejururi la mare si la munte, in statiuni balneo si circuite cu autocarul pentru a vizita cele mai frumoase obiective turistice din Romania.

Ne-am bucura foarte tare să arunci o privire și pe - Aventura in Romania - 2 nopti Sighisoara + Tura de o zi cu Bicicleta Electrica la Saschiz


Care sunt emitentii de vouchere de vacanta?

Ministerul a autorizat 3 unitati emitente de vouchere de vacanta: Edenred, Up Romania si Sodexo. Pe site-urile oficiale ale emitentilor de tichete de vacanta gasiti partenerii oficilai care accepta plata cu aceste vouchere.

Tichetele de vacanta se emite pe suport de hartie sau pe card. Daca ati primit tichetele in format electronic, pe card, trebuie sa urmati instructiunile din plic pentru a activa cardul de vacanta.


Prin intermediul voucherelor de vacanta puteti cumpara:
    Cazare pe teritoriul Romaniei
    Servicii de masa
    Transport cu avionul sau autocarul (curse interne)
    Tratamente în stațiuni balneo-climaterice
    O serie de servicii suplimentare oferite de unitățile de cazare incluse în ofertă, atâta timp cât sunt incluse în pachetul turistic pe care l-ai achiziționat inițial (excursii la destinație, tururi ghidate etc.)


Cum folosesti voucherele de vacanță?
Simplu. Alegi vacanta potrivita pe teritoriul Romaniei si in loc sa achiti cu bani, platesti cu tichetele de vacanta. Este important sa stiti ca nu se poate da rest in bani iar voucherele sunt netransmisibile; titularul tichetelor de vacanta trebuie sa figureze in rezervare.

Voucherul de vacanta poate acoperi mai multe tipuri de plăți dar este obligatoriu ca pachetul să includă cazare, apoi transport, mâncare, agrement, tratament balnear.

SOURCE AND TAGS