Ce facem in Dubai de revelion

  • Ioni
  • /
  • 12 februarie 2021

 Cerere oferta personalizata pe whatsapp


Perioada recomandata de vizitare in Dubai este septembrie - mai deoarece vara este insuportabil de cald. Puteti face plaja fara probleme de revelion in Dubai, numai bine cat sa incepeti anul cu un bronz de invidiat. Revelionul in Dubai este de vis! In numai cateva ore cu avionul din Bucuresti ajungeti intr-o alta lume unde va puteti bucura de artificiile de revelion in tricou.

Sejurul de 7 nopti nu este suficient sa va bucurati de tot ce poate oferi Dubai de revelion. Puteti face plaja, snorkeling, safari, schi, golf, croaziere, vizite la muzee, piete de aur sau parcuri de distractii.  Vezi ofertele noastre pentru Dubai

In Dubai se aplica regula "cu cat cheltuiesti mai mult cu atat economisesti mai mult" :) Preturile la aur, bijuterii, imbracaminte si incaltaminte de firma sunt foarte avantajoase, Dubai fiind o destinatie recunoscuta pentru shopping.


Daca ai ajuns in Dubai trebuie sa ajungi la Burj Khalifa. Cunoscut pana de curand ca Burj Dubai, Burj Khalifa este cea mai inalta cladire din lume (828 m si 160 de etaje). Platoul de observare, de la etajul 124 este cel mai inalt din lume.

Nu rata Fantana arteziana si Insulele Palmierilor!
Cea mai mare fantana dansatoare din lume! Spectacolul se tine in fiecare seara la Lacul Burj Dubai situat langa Dubai Mall. Hotelul Burj al-Arab Auto-proclamatul hotel de 7* poate fi vizitat intr-o excursie de grup sau daca rezervati direct la hotel. Fiecare insula are forma unui palmier, trunchiul palmierului facand legatura cu continentul. Puteti alege o cazare pe palmier si va veti bucura de cele mai exclusiviste servcii.

SOURCE AND TAGS