Cazare Thassos 2023

  • Ioni
  • /
  • 10 aprilie 2023

Cazare Thassos 2023


Dacă sunteți în căutare de cazare în Thassos, există o gamă largă de opțiuni disponibile pentru a satisface diverse nevoi și bugete. Thassos are o varietate de hoteluri, de la cele de 5 stele de lux la cele economice de 2 sau 3 stele.

Va recomandam mai jos cele mai solicitate criterii de cazare Thassos pe care le-am primit in ultimii 10 ani.


1. Cazare Thassos pe plaja

 

Cand spunem Thassos ne gandim in special la Golden Beach si frumoasa plaja din Skala Potamia. Va prezint cele mai apreciate hoteluri amplasate pe plajele din Thassos.

 

Ocean Beach Hotel 4*, Skala Potamia


Ocean Beach Hotel 4* este amplasat în Skala Potamia din Thassos, la 500 m de plaja Golden Beach si oferă o piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare și unități de cazare cu aer condiționat.

 

Dar noua ne plac in special aceste unitati de cazare apmlasate pe Plaja Tripiti si Plaja Potos:


Zoe Hotel, Trypiti Beach Resort and Hive water park, Limenaria


Zoe Hotel 4* are acces imediat la plajă și oferă piscină exterioară, cu șezlonguri și umbrele de soare. 

Blue Dream Palace Trypiti Beach Spa Resort and Hive water


Blue Dream Palace Trypiti Beach Spa Resort 4* se afla pe plaja din Tripiti și oferă piscină înterioară, piscină în aer liber cu terasă și umbrele de soare, precum și o zonă de plajă privată cu șezlonguri și umbrele de soare. Facilitățile de la Blue Dream Palace includ sală de fitness și teren de tenis.


Astir Notos Hotel 4*, Potos


Astir Notos 4* se află în Potos din Thassos, la o distanță de 300 m de plaja cu nisip/pietriș amenajată și oferă piscină în aer liber, cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și un centru spa care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. 

Atrium Hotel 4*, Potos


Atrium Hotel 4* se află pe malul mării, în Potos și oferă 2 piscine în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și centru spa/wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Atrium includ și sală de fitness.

Royal Paradise Beach Resort and Spa 4*, Potos Thassos


Royal Paradise Beach Resort 4* este un complex de 5 stele care se află pe malul mării, în Potos (Thassos) și oferă plajă privată, piscină în aer liber și piscină interioară. Facilitățile de la Royal Paradise Beach Resort includ sală de fitness și teren de tenis.


2. Cazare Thassos ieftin

În Insula Thassos din Grecia există o varietate de opțiuni de cazare la prețuri accesibile iar mai jos gasiti recomandarile noastre: 


Achillion Hotel 3*, Skala Potamia Thassos


Achillion Hotel 3* este amplasat printre pini, la 800 de metri de plaja Golden Beach din Skala Potamias. Aceasta unitate de cazare oferă piscină iar cCamerele au balcoane cu vedere foarte frumoasa.


Ellas Hotel 2*, Skala Potamia Thassos


Ellas Hotel se află la 200 m de plaja Golden și oferă unități de cazare cu aer condiționat, grădină și terasă în aer liber.


3. Cazare Thassos apartamente si vile

Dacă sunteți în căutarea unui spațiu mai mare pentru familie sau grupul de prieteni, cazarea in Thassos la o vila sau un apartament poate fi o opțiune bună. Acestea oferă de obicei o piscină privată și o grădină, precum și o bucătărie utilată.

Blue Sky Villas, Skala Potamia - Thassos


Blue Sky Villas este situat în Skala Potamia din Thassos, se află la 350 m de plaja Golden Beach și oferă unități de cazare cu aer condiționat, grădină și terasă în aer liber. 

 

4. Cazare Thassos Grecia All Inclusive


In Insula Thassos nu exista prea multe optiuni de cazare cu All Inclusive deoarece Insula este foarte frumoasa si merita vizitata. Există doar cateva variante de cazare cu all inclusive in Thassso daca aceasta este conditia obligatorie dar sa nu va asteptati la All Inclusive-ul din Turcia sau Bulgaria. Cele cateva variante de cazare cu all-inclusive în Thassos sunt mai jos: 


Rachoni Bay - Resort

 

Rachoni Bay Resort este o proprietate de 3 stele, amplasata pe plaja proprie cu nisip, în Skala Rachoni din Thassos si oferă plajă privată și piscină exterioară cu șezlonguri și umbrele de soare. 


Sunrise Beach 2*, Skala Rachoni Thassos

 

Sunrise Beach Hotel 2* este situată în Skala Rachoni din Thassos, chiar pe plaja si oferă un restaurant și o piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare. La 300 metri de Hotelul Sunrise Beach exista un teren de tenis la un cost suplimentar. 


Rachoni Imperial


Rachoni Imperial 3* este amplasat în Skala Rachoni din Thassos si dispune de o zonă de plajă privată, dotată cu șezlonguri și umbrele de plajă. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. 

 

5. Cazare Thassos Golden Beach

Printre cele mai iubite destinatii din Thassos si chiar din Grecia, se numara si zona Golden Beach ce ofera o gama larga de unitati de cazare pentru toate bugetele.

 

Ntinas Filoxenia 3*, Golden Beach - Thassos


Ntinas Filoxenia 3* este amplasat în Skala Potamia din Thassos, la o distanță de 80 m de plaja cu nisip. Această proprietate de 3 stele dispune de piscină interioară, piscină în aer liber, cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și de un centru spa/wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. 

 

Vathi Cove Luxury Resort & Spa 5*, Golden Beach - Thassos

 

Vathi Cove Luxury Resort & Spa 5* este amplasat pe o plaja de nisip, alba, cu apa cristalina, turcoaz, suficient de aproape pentru a auzi sunetul valurilor. Hotelul este o oaza rafinata, estetica. Confidentialitate absoluta si servicii de inalta calitate, impreuna o experienta de agrement premium intr-un cadru cosmopolit si romantic.

Aici puteti gasi 30 de camere si apartamente de lux, un centru spa, un restaurant rafinat cu vedere uluitoare la marea albastra nesfarsita, un lounge bar cu apus de soare cu o ambianta unica si un restaurant cu bar pe tot parcursul zilei, unde va puteti bucura de serviciile noastre in timp ce stai intins pe sezlongurile confortabile din jurul piscinei incalzite si a plajei.

 


Alexandra Golden Boutique Hotel 5* - Adults Only, Golden Beach Thassos


Alexandra Golden Boutique Hotel 5* se află pe malul mării, chiar pe plaja Golden Beach din  Thassos și oferă piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și centru spa/wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. 

 

Pentru a găsi alte opțiuni de cazare în Thassos, puteți căuta pe site Cazare Thassos unde avem ofertele cu disponibilitate in timp real de la partenerii locali din Grecia. Pentru cazarea in Thassos veti gasi tarife mai bune la agentie decat direct la hotel deoarece avem tarife negociate si parteneriate de incredere, astfel va pute ajuta sa gasiti cea mai bună opțiune de cazare în funcție de nevoile și bugetul dvs.



SOURCE AND TAGS