Cazare Sardinia la plaja - top 5 hoteluri


Unitate
Hotelul dei Pini se afla in Fertilia, pe una dintre cele mai atractive plaje, inconjurat de maquis mediteranean (tufișuri și arbuști veșnic verzi, caracteristici unor regiuni mediteraneene).
Cazare Sardinia sejur avion: de la 1579 euro/pers


El Faro Hotel SPA 4*

Hotelul El Faro, luxos, intim si elegant este situat in Baia delle Ninfe (golful sirenelor), in rezrvatie naturala. Hotelul imita ideea unui vapor ancorat in mare si are o marina si piscina cu apa de mare, servicii SPA. Hotelul este la 10 minute de mers cu masina de orasul Alghero si de aeroport.
Cazare Sardinia sejur avion: de la 1317 euro/persSituat intr-o pozitie panoramica in golful Alghero, hotelul Florida va asteapta pentru o vacanta de neuitat. In timpul zilei va puteti relaxa pe plaja cu nisip de langa hotel, iar in timpul serii puteti face o plimbare pe promenada pana in centrul istoric al acestui oras de origine catalana.
Cazare Sardinia sejur avion: de la 1037 euro/pers


Hotel Punta Negra 4*

Localizare: pe coasta de nord-vest a insulei, in zona Fertilia, pe plaja cu nisip, la 6 km de aeroportul Alghero si la 7 km de orasul Alghero.
Caracteristici hotel: 91 camere, restaurant, snack bar, piscina in aer liber pentru adulti si copii, pista de bowling, loc de joaca pentru copii, seri dansante.
Cazare Sardinia sejur avion: de la 1300 euro/pers


Corte Rosada Hotel 4* - Adults Only

Hotelul este situat in incantatorul golf Porto Conte, nu departe de orasul Alghero, direct pe plaja cu nisip fin, alb, inconjurat de o padure de pini. Camerele sunt situate in 10 vile cu etaj si parter. Golful Capo Caccia este unul dintre cele mai frumoase pentru iubitorii de natura si mare.
Cazare Sardinia sejur avion: de la 1062 euro/pers

SOURCE AND TAGS