Cazare in Cappadocia. Top 10 cele mai bune hoteluri

  • Ana
  • /
  • 25 octombrie 2020


__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

❗️ IMPORTANT ❗️

Daca doriti sa aveti parte de o super experienta la inaltime, am lansat Excursie in Cappadocia 2022
Pentru detalii program si inscriere, click aici
____________________________________________________________________________________________________________________________________


Cappadocia este pentru mulți dintre noi dragoste la prima vedere. Nici nu apuci să te obișnuiești puțin cu locul de basm în care parcă ai ajuns, că imediat îi descoperi cazările - dintre cele mai impresionante, așa cum nu găsești prin alte părți, îți garantăm! Am alcătuit pentru tine un top 10 cu cele mai bune cazări de aici:

1. Sultan Cave Suites (Goreme) - Cea mai faimoasă terasă din Cappadocia

Evaluare: 8.7 /10
Tripadvisor: #39 din 119 hoteluri in Goreme

Centru SPA: Da
Piscină exterioară: Da
Piscină interioară: Nu

Nr de camere: 35



Dacă ai văzut poze cu Cappadocia, cel mai probabil a fost și o poză de la Sultan Caves Suites. Locația în Goreme este ideală și permite vizitatorilor să facă poze memorabile  cu baloanele cu aer cald și  întreaga vale chiar de pe terasa hotelului. Camerele sunt tip peșteră, iar unele dintre ele au o mică verandă sau șemineu.

2. Yunak Evleri Cave Hotel (Urgup)-  Camere în peșteră datând din secolul V si VI

Evaluare: 9.1 / 10
Tripadvisor: #34 din 111 hoteluri în Urgup

Centru SPA: Da
Piscină exterioară: Da
Piscină interioară: Nu

Nr de camere: 120



Toate hotelurile din peșteră din Cappadocia au o istorie bogată, dar puține pot concura cu Hotelul Yunak Evleri Cave.

Cele 120 de camere în peșteră ale acestui hotel din Urgup datează din secolele V și VI, în plus, Hotelul Yunak Evleri Cave Hotel (Urgup) găzduiește și un conac grecesc din secolul al XIX-lea. Hotelul este suficient de mare cât să poată să ofere numeroase facilități, dar rămâne intim și cochet. Mobilierul realizat manual și băile din marmură sunt câteva dintre elementele de lux la care vă puteți aștepta dacă rezervați o vacanță în Cappadocia la Yunak.

3.  Kayakapi Premium Caves - Cappadocia - Primul și singurul boutique hotel din Cappadocia

Evaluare: 9.3 /10
Tripadvisor: #1 din 111 Hoteluri în Urgup

Centru SPA: Da
Piscină exterioară: Da
Piscină interioară: Nu

Nr de camere: 39
Clasificat: the Best Luxury Hotel in the World si 9th Best Hotel in the World de TripAdvisor pe "Travelers' Choice 2019"



La doar câțiva kilometri de atracțiile majore, cum ar fi Muzeul în aer liber Zelve și Biserica Al Nazar se află Kayakapi Premium Caves. La acest hotel, veți putea sta în camere medievale sculptate chiar din stâncile peisajului, creând un mediu cu adevărat capadocian. În interior, decorul este de lux și vă puteți aștepta la caracteristici precum picturi murale din piatră ornamentate, mobilier sculptat manual și chiar hamamuri private în unele dintre cele mai mari suite. Veți avea acces la o piscină în aer liber, precum și la două restaurante la fața locului, fără a menționa o colecție enormă de vinuri locale.

4. Museum Hotel Cappadocia - Unun dintre cele mai exclusiviste hoteluri din Cappadocia. Camere cu robinete cu vin. Si nu numai atât.

Evaluare: 9 /10
Tripadvisor: #20 din 52 hoteluri în Cappadocia

Centru SPA: da
Piscina exterioară: da
Piscina interioară: nu

Nr de camere: 30
Clasificat:  Best Luxury Gourmet Hotel In Turkey  - World Luxury Hotel Awards 2017 // Memorable Experience Trophy Relais & Chateaux Aqards 2019 // Best Boutique meeting hotel im Europe World Luxury Hotel Awards 2015 // Best Boutique / Special Category in Turkey // Best Hotel architecture in Europe // 



The Museum hotel in Uçhisar este un alt obiectiv important pentru iubitorii de poze. Acesta oferă panorame incredibile asupra văilor și a ruinelor romane. Hotelul este unul deosebit din punct de vedere al conceptului pe care îl are: este de fapt un living museum, astfel ca orice sejur aici este ca o cazare în muzeu, putând admira la tot pasul obiecte si artefacte de valoare. Hotelul care a intrat pentru prima dată în funcțiune în anul 2003, reprezintă primul hotel de acest gen din lume. Restaurarea clădirii începuse deja cu mult timp în urmă, din nevoia de a conserva patrimoniul cultural local. În acest moment, hotelul reprezintă în sine un muzeu care permite cazarea turiștilor prin cele 30 de camere ale sale, toate amenajate în stiluri diferite, un boutique hotel veritabil.

5. Argos In Cappadocia

Evaluare: 9.6 /10
Tripadvisor: #19 din 52 hoteluri in Uchisar

Centru SPA: da
Piscina exterioară: da
Piscina interioară: nu

Nr de camere: 51



Un amestec încântător de două mii de ani de istorie, devotament pasional pentru autenticitate și tradiții de ospitalitate. Cu un design deosebit, boutique hotelul de 51 camere Argos din Cappadocia este construit într-o fostă mănăstire. În Seki, restaurantul hotelului, poți servi numeroase preparate locale și internaționale, admirând valea Güvercinlik şi muntele Erciyes.

6. Aydinli Cave Hotel

Evaluare:  9.7 /10
Tripadvisor: # 1 din 118 hoteluri în Goreme
Centru SPA: nu
Piscină exterioară: nu
Piscină interioară: nu

Nr de camere: 51



Iată ce spune gazda dumneavoastră
M-am născut în această casă. Mă bucur că l-am transformat într-un mic hotel cu 14 camere. Păstrez toată tradiția și toată cultura din trecut și mă simt foarte fericit să împărtășesc oaspeților mei. De asemenea, sunt bucuros să le spun oaspeților noștri despre Goreme înainte de a deveni o atracție turistică.

7.  Eyes Of Cappadocia Cave Hotel

Evaluare: 9.4 /10
Tripadvisor: #4 din 52 hoteluri in Uchisar

Centru SPA: nu
Piscină exterioară: nu
Piscină interioară: nu

Nr de camere: 8



Fiind „casa ta departe de casă”, camerele hotelurilor de tip boutique oferă aer condiționat, minibar și șemineu, iar conectarea la internet este ușoară, cu WiFi gratuit disponibil. Hotelul pune la dispoziție camere deosebite, o grădină, o terasă și parcare gratuită. 


8. Kelebek Special Cave Hotel

Evaluare:  9.4 /10
Tripadvisor: #5 din 118 hoteluri în Goreme

Centru SPA: da
Piscină exterioară: da
Piscină interioară: nu



Cu vedere la orașul Goreme, Kelebek Special Cave Hotel oferă vederi remarcabile și șansa de a experimenta viața tradițională capadociană. O baie turcească, o saună și o piscină în aer liber oferă oportunități excelente de relaxare și recreere. Hotelul din peșteri din piatră și lemn folosește textile locale pentru a crea un stil tradițional autentic. Multe dintre suite oferă șeminee și chiar balcoane private, aducând frumusețea Cappadocia chiar în camera dvs.

9.  Artemis Cave Suites

Evaluare:  9.3 /10
Tripadvisor: #22 din 118 hoteluri in Goreme

Centru SPA: da
Piscină exterioară: nu
Piscină interioară: nu



Sunteți în locul potrivit din Cappadocia pentru a petrece câteva zile magice, în care obiectivul dvs. pentru o vacanță clasică se va răsturna, iar divertismentul și odihna vor fi însoțite de cultură și istorie. Veți uita de confortul și luxul secolului al XXI-lea, regăsindu-vă în camere îngropate în stânci, ducându-vă înapoi de veacuri și poate că nu doriți să plecați. Desigur, vă recomandăm, de asemenea, să aruncați o privire în exterior datorită locației unice a hotelului nostru. Goreme este situat într-o zonă sofisticată la sud de „râul roșu” (Kizilirmak), în mijlocul triunghiului Nevsehir-Urgup-Avanos. Pe lângă faptul că este situat în Goreme - perla din Cappadocia - hotelul nostru este situat în partea de jos a celui mai magnific punct; Aydin Kiragi, care este, de asemenea, cunoscut sub numele său de "dealul iubitorilor" (Asiklar Tepesi) într-o stradă cu aspect romantic, cu istorie scrisă peste tot. În timp ce beți cafeaua, vă puteți bucura de peisajul cărților de povești cu coșuri de zână peste tot în acest mic sat global. Vă așteptăm să citiți, să înțelegeți, să trăiți și să spuneți acest basm scris de mâinile ploii și vântului, culturii și istoriei.

10. Sacred House

Evaluare: 9.3 /10
Tripadvisor: #22 din 111 hoteluri în Urgup



Sacred House este acel hotel care poate oferi o experiență unică oricăruit turist dornic de nou., Hotelul combină cu succes luxul și elemente de design deosebite, câștigând premii pentru cea mai de succes renovare dar și cel mai bun design la Boutiqe International Hotel Awards 2014. Ocupă un conac grecesc vechi de 250 de ani în Cappadocia / Urgup . Proprietatea are, de asemenea, o terasă minunată cu vedere la curte.

SOURCE AND TAGS