Cazare de Paste cu tichete de vacanta


Cazare de Paste cu tichete de vacanta



In 2021 Pastele Ortodox se sarbatoreste pe data de 2 mai, deci "sarim" minivacanta de 1 mai si sarbatorim cele 2 evenimente in acelasi weekend. Dar, pentru ca este deja luna mai, sarbatorile de Paste deschid practic sezonul estival din 2021.

In 2020 s-a calatorit considerabil mai putin cu vouchere de vacanta deci va exista o cerere mare pentru a folosi tichetele de vacanta inainte sa expire. Va recomandam sa faceti rezervari din timp pentru a va asigura vacanta bine-meritata.

Am selectat cele mai bune oferte si promotii de Paste 2021 ce se pot achita cu tichete de vacanta. Fie ca va doriti un sejur de Paste la munte, la mare sau la bai, avem oferte pentru toti. Avem disponibile si 2 excursii cu autocarul in Romania de Paste: Circuit Cluj-Apuseni-Hunedoara si Circuit Maramures-Bucovina.


Paste 2021 in Mamaia - Hotel Victoria 3*
RENOVAT 2019!
Hotelul este situat la 50 m de plaja si beneficiaza de 337 de spatii de cazare astfel: 208 camere duble standard, 65 camere duble superior. 45 camere family, 10 camere economy si 9 apartamente, dispuse pe 9 nivele.



Paste 2021 in Eforie Nord - Hotel Vraja Marii
Hotelul Vraja Marii 2* este amplasat chiar pe plaja Belona, in sudul statiunii, 30 camere duble, parcare proprie.



Paste 2021 in Sinaia - Excelsior Boutique 3*
Hotelul Excelsior Boutique 3* este un hotel nou care va ofera servicii de calitate , confort si eleganta prin cele 36 de camere.


Paste 2021 in Poiana Brasov - Hotel Escalade 4*

Hotelul Escalade 4* este amplasat la numai 100 de metri de pârtiile de schi şi de patinoarul din Poiana Braşov. Hotelul Escalade oferă un centru SPA cu piscină interioară şi saună.


Paste 2021 la SPA - Grand Hotel Balvanyos 4*
Complet renovat, ridicat la standarde de patru stele, situat în mijlocul pdurilor ce înconjoar Lacul Sf. Ana, Grand Hotel Balvanyos 4* se bucura de un cadru natural care îmbina linitea si aerul proaspt al peisajului montan cu valoarea de excepie a locatiei, în asa fel încât hotelul a devenit cea mai atractiva destinatie pentru recreere si relaxare.





SOURCE AND TAGS