Cazare cu tichete de vacanta la munte


Cazare cu tichete de vacanta la munte



O escapada la munte este intotdeauna binevenita. Daca ai tichete de vacanta si vrei sa le dai la schimb cu un rasfat la aer curat, noi iti propunem cele mai bune oferte la munte.

Culorile toamnei te asteapta la Sinaia sau in Poiana Brasov iar traseele de munte te vor invigora cu siguranta. Nu uita de bucataria traditionala si gusta deserturile preferate.

Avem 5 recomandari pentru vacanta la munte pentru care acceptam tichete de vacanta, fie pe card, fie pe hartie.


1. Hotel Carpathia 4* din Sinaia

Hotelul Carpathia 4*
este situat in centrul statiunii Sinaia si a fost renovat in 2014. Hotelul ofera 66 de camere duble, 2 single, 3 apartamente, piscina interioara incalzita, 2 saune, jacuzzi, salina, masaj pe pat de sare, parcare, wi-fi, restaurant international, bar, 3 sali de conferinte - capacitate maxima /sala de conferinta - 100 de locuri.
Vezi tarife Hotel Carpathia 4* din Sinaia



2. Hotel Teleferic 4* din Poiana Brasov

Hotelul Teleferic 4* este amplasat in stațiunea Poiana Brașov, la doar 50 de metri de teleschi, în partea de jos a pârtiei de schi Subteleferic. Hotelul oferă cazare cu vedere panoramică la munte și WiFi gratuit si îmbină elemente rustice cu facilități de înaltă tehnologie.
Toate camerele sunt decorate cu gust şi au mobilier şi decorațiuni din lemn masiv. De asemenea, acestea includ TV cu ecran plat, minibar, seif şi zonă de relaxare. Cele mai multe unități de cazare au balcon.
Vezi tarife Hotel Teleferic 4* din Poiana Brasov


3. Casa Freya 4* din Busteni

Pensiunea Casa Freya 4* se afla in zona Zamora din Busteni, la circa 1 km de DN1 in centrul statiunii, in imediata apropiere a Castelului Cantacuzino.
Dotari si servicii: Restaurant 40 de locuri, parcare gratuita, sala conferinte, safebox la receptie pentru pastrarea valorilor, pentru copii exista un spatiu special amenajat pentru joaca si facilitati contra cost: Mini-centru spa (jacuzzi, sauna), Masaj (la cerere), Transfer de la gara sau aeroport, Taxi, Comisionerat-curierat, Tratament VIP (buchete de flori, fructe, sampanie, etc.), Room service.
Vezi tarife Casa Freya 4* din Busteni


4. Hotel Orizont 4* din Predeal

Hotelul Orizont 4* este situat la numai 800 m de gara Predeal, pe drumul ce face legatura intre cabana Trei Brazi si statiune si la 50 m de DN1.
Renovat complet in 2010, hotelul a devenit locatia cea mai cautata din Predeal, impresionand prin facilitatile deosebite pe care le pune la dispozitia turitilor.
Complexul reprezinta punctul ideal de cazare pentru turistii interesati de explorarea traseelor montane din zona – Cana Susai, Clabucet, Garbova, Piatra Mare – i de asemenea pentru cei dornici de a vizita Castelul Peles (Sinaia) i Castelul Bran (Brab), ambele obiective fiind situate in apropiere.
Vezi tarife Hotel Orizont 4* din Predeal



5. Rizzo Boutique Hotel Spa 4* din Poiana Brasov

Rizzo Boutique Hotel & Spa 4* este adapostit printre brazi in statiunea Poiana Brasov. Hotelul este situat la 13 km de orasul Brasov si 170 km de capitala Bucuresti.
Camerele sunt dotate cu TV + cablu, telefon, seif, uscator de par, acces internet wireless si ofera o frumoasa priveliste catre Masivul Postavarul sau catre padurea de brazi. Restaurantul cu o capacitate de aproximativ 90 locuri si o frumoasa vedere spre padure, va incanta simturile cu preparate din bucataria romaneasca si internationala, in bar va puteti destinde cu cele mai fine bauturi iar zona SPA va asteapta sa va relaxati la piscina, sauna, jacuzzi si masaj. Room service-ul, spalatoria, internet wireless gratuit in tot hotelul, parcarea gratuita si asistenta personalului bine pregatit.
Vezi tarife Rizzo Boutique Hotel Spa 4* din Poiana Brasov


SOURCE AND TAGS