Cat costa un revelion in Dubai

  • Ioni
  • /
  • 15 februarie 2021

Cat costa un revelion in Dubai?


In numai cateva ore cu avionul, zbor direct puteti ajunge in Dubai, o destinatie de plaja in mijlocul iernii. Dubai, orasul viitorului, este destinatia perfecta pentru revelion iar costul este foarte atractiv pentru serviciile oferite. 

Un sejur de 7 nopti de revelion in Dubai costa de la 1200 euro si poate ajunge si la cateva zeci de mii de euro daca alegeti hoteluri de lux, de care Dubaiul nu duce lipsa. Pentru un cost redus al vacanetei de revelion in Dubai va recomandam sa rezervati din timp deoarece reducerile se micsoreaza o data cu apropierea datei de plecare. 


Oferte Revelion Dubai 2024


Puteti opta si pentru un sejur mai lung sau mai scurt de 7 nopti dar nu mai este la fel de avantajos deoarece preturile sunt negociate cel mai bine pentru acest tip de pachet. Daca doriti un astfel de pachet atipic pentru Revelion Dubai 2024 noi va putem personaliza o oferta perfecta pentru dorintele dvs. (CORINA - 0722 69 34 69 este managerul pe destinatia Dubai).

Va recomandam sa alegeti un hotel care organizeaza cina festiva si care serveste alcool deoarece aceste unitati de cazare sunt orientate catre turistii straini. In Dubai exista unitati de cazare ce nu servesc alcool deoarece este destul de scumpa licenta ce permite comercializarea bauturilor alcoolice.

Revelionul in Dubai este o experienta speciala, este loocul in care luxul si opulenta sunt o regula nu o exceptie iar focul de artificii de la miezul noptii se potriveste perfect cu cladirile inalte si impunatoare din Dubai.

Foarte multi romani aleg sa petreaca revelionul in Dubai, fiind atrasi de raportul pret-calitate foarte bun pentru aceasta destinatie precum si de reducerile substantiale din malluri si magazine (se stie ca nu scapi fara un pic de shopping in Dubai).




SOURCE AND TAGS