Cat costa o vacanta in Republica Dominicana?

  • Ioni
  • /
  • 17 aprilie 2024

Costul unei vacanțe în Republica Dominicană variază în funcție de sezon, tipul de cazare ales, momentul achiziționării pachetului turistic, durata sejurului și activitățile incluse în pachetul de vacanță. Cele mai avantajoase oferte pentru Republica Dominicana, pentru turistii romani, sunt pachetele de vacanta cu zbor din Madrid. O astfel de oferta in Republica Dominicana incepe de la 950 euro/persoana la un hotel de 4 stele cu all inclusive, la care se adauga zborul catre Madrid.

În general, Republica Dominicană poate fi o destinație exotică mai accesibilă decât alte locuri exotice, dar prețurile variaza considerabil. Iată câteva aspecte ce trebuie luate in calcul pentru a reduce costul unei vacanțe în Republica Dominicană:

    Transport: Costul transportului este un procent semnificativ din costul pachetului turistic si poate fi un factor major în determinarea prețului unei vacanțe în Republica Dominicană. Prețul biletelor de avion sau pachetelor de vacanță variaza mult în funcție de compania aeriană, sezon si perioada de calatorie (este bine sa luati biletele din timp sau chiar "pe ultima suta de metri" cu 2-3 zile inainte de plecare pentru ofertele reduse - Last Minute Dominicana).


    Cazare: Există o gamă largă de opțiuni de cazare în Republica Dominicană, de la hoteluri de lux cu all inclusive la pensiuni și hoteluri economice iar costul cazării poate varia în funcție de facilități și serviciile oferite. Avand in vedere specificul destinatiei (Republica Dominicana este o destinatie All Inclusive) si costul mare al transportului, recomandam variante de cazare din gama de lux (cel putin 4 stele). In articolele de mai jos gasiti mai multe detalii cu privire la cazarea recomandata in Republica Dominicana in functie de preferinte:
   
Hoteluri cu Aquapark in Dominicana

Hoteluri Adults Only in Dominicana

Hoteluri Recomandate in Dominicana

Lasa-ne un mesaj

Solicită Oferte pentru Republica Dominicana 2024 - (0747 011 553)



    Activități și excursii: Costul activităților și excursiilor in Republica Dominicana este acceptabil, mai ieftin decat excursiile similare dintr-o tara din Europa - ex. excursia de 1 zi in Dominicana cu catamaranul si opriri la snorkeling, cu mancare si bautura, costa 80-100 euro. Un pret similar are excursia de safari cu jeepul sau excursiile culturale. Este important să luați în considerare că prețurile variaza în funcție de sezonul turistic. Mai multe detalii gasiti aici: Excursii optionale Republica Dominicana - preturi si recomandari
   
    Asigurare medicală și alte costuri suplimentare: Nu uitați să luați în considerare și asigurarea medicala de călătorie, transportul local, taxe de viză și alte costuri personale. Cetățenii români care călătoresc în Republica Dominicană în scop turistic, pentru o perioadă care nu depăşeşte 90 de zile, nu au nevoie de viză de intrare în această țară, însă trebuie să deţină un card turistic care se obtine la punctele de trecere a frontierei, costă 10 dolari și este valabil 30 de zile.


Pentru un preț precis si un cost complet al vacanței în Republica Dominicană, vă rugam sa ne contactati:

Lasa-ne un mesaj

Solicită Oferte pentru Republica Dominicana 2024 - (0747 011 553)


SOURCE AND TAGS