Cand sa mergi in Cancun, Mexic


Cand sa mergi in Cancun, Mexic?


Cea mai buna perioada pentru o vacanta in Cancun este decembrie-aprilie; acum este sezonul uscat si temperaturile sunt foarte placute iar sansele de ploaie sunt mai mici decat in cealalta perioada a anului. De-a lungul coastelor climatul este cald si umed iar zona Cancun se bucura de conditii tropicale.


In Cancun vremea este calduroasa tot timpul anului cu temperaturi ale aerului de cca. 30 de grade si ale apei de aprox. 28 de grade. Sezonul uscat in zona Cancun din Mexic dureaza tine din decembrie pana in aprilie iar cel umed este din aprilie pana in noiembrie. In lunile iulie-august sunt multe zile fara precipitatii.

Sezonul uraganelor se suprapune cu sezonul umed iar vremea extrema este o obisnuinta in septembrie si octombrie.

Din cauza ploilor abundente as zice sa evitati o vacanta in Mexic in perioada iunie - octombrie. Incepand cu luna noiembrie se considera sezon de varf in Mexic, pana in luna mai. Statiunile de plaja se aglomereaza rapid incepand cu luna noiembrie, mai ales ca vremea este perfecta si nu este excesiv de cald.


Sezon de scufundari in Mexic: Iarna


Pentru scufundari in Mexic, cea mai buna perioada este cea de iarna. Marea Caraibelor ofera un cadru perfect pentru scuba diving cu un recif de corali foarte bine conservat.
Daca doriti sa petreceti Revelionul in Mexic atunci ati gasit varianta exotica ideala. Petrecerile sunt excelente, peisajele sunt geniale iar cultura este surprinzatoare. Descoperiti cultura azteca si mayasa si ritmul vesel si colorat al vietii din Mexic. Cea mai buna oferta pentru un sejur in Mexic este pentru Minivacanta 1 Decembrie.

Bucurati-va de plajele cu nisip fin si auriu si de apa calda, limpede, de un albastru stralucitor.

Un loc foarte popular pentru scufundari din zona Cancun este Mahahual. Aici este o biodiversitate uluitoare creata cu ajutorul recifului de corali iar Paradise Beach (pe insula Cozumel) este ideala pentru distractie si sporturi nautice.

Playa del Carmen
este locul perfect de vacanta pentru iubitorii de snorkeling si kayaking. In Cancun gasiti hoteluri moderne de cinci stele, restaurante tematice, centre spa, cluburi pentru copii, terenuri de tenis si golf.


SOURCE AND TAGS