Cali Resort and Spa, Paphos - hotel nou Cipru, se deschide 2024

  • Ioni
  • /
  • 9 noiembrie 2023


Daca sunteti in cautarea unui hotel nou in Cipru, de 5 stele, Cali Resort & Spa este alegea perfecta pentru un sejur all inclusive in Cipru. Hotelul se deschide in mai 2024 si ofera 200 de camere și apartamente pline de lumină, concepute pentru adulți, cu facilități moderne și accente speciale pentru a satisface nevoile celor mai exigenți oaspeți. Vezi cele mai bune tarife cu avionul din Bucuresti la Cali Resort
Acestea includ facilități pentru prepararea de ceai și cafea, minibar și cutie de valori (gratuit), articole de toaletă de lux, halate de baie, papuci de baie și multe altele.

Lasa-ne un mesaj

Solicită Oferta Cipru 2024  Cali Resort & SPA - Andreea (0747 011 553) a vizitat destinația și vă poate sfătui.


Un pachet cu demipensiune Dine-Around sau un pachet Premium All-Inclusive oferă o experiență delicioasă la două restaurante rafinate, în timp ce cocktail-urile și băuturile răcoritoare bine pregătite curg liber pe tot parcursul zilei la barul de la piscină și la Indoor Bar & Terrace.


O gamă largă de facilități sporesc atractivitatea acestui hotel nou din Cipru. Complexul are un centru spa relaxant care oferă o varietate de tratamente și are o sală de fitness, saună și baie de aburi.

Aici, la Cali Resort and Spa 5*, timpul se oprește, iar vacanțele sunt savurate în armonie cu un peisaj accidentat de coastă. Resortul este situat convenabil la 300 de metri de plajă și este aproape de un drum principal cu magazine, baruri, restaurante și diverse facilități. De asemenea, este ușor accesibil de la cea mai apropiată stație de autobuz și la 27 km de Aeroportul Internațional Paphos.


Centrul orașului Paphos este la doar 12 km, plin de situri istorice de văzut, baruri, restaurante și locuri de divertisment. Asigurați-vă că vizitați frumosul port și castelul Paphos și faceți o plimbare pe îndelete pe străzile întortocheate ale orașului vechi din Paphos.


Plaja cu nisip Coral Bay este la aproximativ 300 m - sezlonguri si umbrele contra cost.

Lasa-ne un mesaj

Solicită Oferta Cipru 2024  Cali Resort & SPA - Andreea (0747 011 553) a vizitat destinația și vă poate sfătui.


SOURCE AND TAGS