Baruri si Minibaruri in Antalya


Andreea la Lobby Bar la @Amara Premier Palace  Kemer  5* ( oct 2019)


Baruri si Minibaruri in Antalya. 

Am scotocit prin zeci de minibaruri de camera saptamana trecuta pentru a identifica hotelul "cel mai cel". Am petrecut si ore bune la lobby bar, beach bar si prin restaurante si am testat tot felul de licori. 

Concluzia este una si este simpla. Alcoolul este scump in Turcia si daca doresti sa consumi alcool de calitate, pretul sejurului este singurul si cel mai un bun indicator. Si daca vrei sa stii cat de bun va fi acoolul de la bar, de cele mai multe ori este suficient sa arunci o privire in minibar. 

Minibarul poate avea numai apa (situatie in care la lobby bar, indiferent de ce cocktail vei  comanda  - fie ca e un Bloody Mary sau ca e un White Russian -  tot un cocktail rosu sau albastru vei primi, acelasi indiferent de dorinta ta), sau poate avea bauturi de calitate, situatie in care te vei bucura de un Jack de 12 ani,  un  Courvoisier sau un Jager bun la bar.


Exceptii sunt, dar nu foarte multe - si mentionam hotelul  Port Nature Luxury Resort  5* din Belek - unde cu un pret mediu benficiati cu un concept excelent "Premium A la Carte All Inclusive" 

- bauturi alcoolice de import - vodca Absolut, whiskey de 12 ani
- 5 tipuri de energizate
- bere Corona, Tuborg, Carlsberg, Efes
- bauturi racoritioare la sticla - Fanta, Sprite, Schweppes, Coca Cola,
- mese incluse in restauantele a la carte ( inclusiv fructe de mare -calamari si creveti :), hamburgeri
- inghetata de la Algida
- cafea de la Davidoff

Bravo Port, ne place! 

In general, berea locala (Efes) este ieftina, vinul este destul de scump, iar marcile importate precum Jack Daniels sunt foarte scumpe. Asadar, in minibarurile din hotelurile bune si foarte bune vom regasi Efes, poate Tuborg sau Miller.  Pe langa acestea, desigur, vom avea sucuri, apa, poate lapte pentru cei mici. Dar nu am vazut si este bine sa nu va asteptati sa gasiti whiskey, tequita sau cognac. 



Cam asa arata minibatul de la Ela Quality Resort - si stiti deja ca este dintre preferatele noastre. 





.. sau la Papillon Belvil  5* in Belek ( si acesta dintre preferate, unde mai punem ca va fi si renovat pentru sezonul 2020, asteptam vanzari excelente pentru el)




sau la Rixos Tekirova  5* Kemer... preferatul Corinei din toata Antalya si pe buna dreptate  - un hotel numai bun pentru a te bucura de un cocktail pe plaja 





Minibar Susesi Luxury Resort  in Belek 




Minibar Barut Lara  - mentionam bauturi de calitate incluse, showuri excelente seara. 


.... dintre hotelurile cu pret mic, dar minibar bun :)


Minibar Miracle Resort Lara   Lara








Minibar Limak Limra  Kemer

 


Minibar Kamelya Selin  Side




Exista si varianta  "avem grija de ficatul tau" si nu exista alcool in minibar. De altfel, sunt hoteluri bune, care pentru pretul corect pot fi o optiune excelenta de vacanta. 


Minibar Lonicera Resort - Best Sales pentru 2019 la Zepelin Tour si un hotel pe care il recomandam din toata inima 


















 

SOURCE AND TAGS