Amanare Termene de Plata Tur Operator Cocktail Holidays


Referitor la termenele de plata scadente la 31.03.2020, mentionam ca pentru a veni in intampinarea turistilor nostri am decis amanarea acestora pana la data de 30.04.2020.

NOU! CLICK AICI pentru Comunicatul de Presa al ANPC din data de 18.03.2020
Informatii UTILE referitoare la modificari ale rezervarilor existente

Pentru destinatiile cu plecare imediata, suntem in discutii cu furnizorii de servicii si va asiguram ca facem tot posibilul pentru a modifica perioada de calatorie sau pentru a diminua cat mai mult penalizarile pentru avansurile deja platite. Vom reveni cu raspuns in urmatoarele zile, in functie de fiecare program in parte si va multumim anticipat pentru rabdarea dumneavoastra.

Pentru vara 2020, in acest moment, recomandam evitarea cererilor de anulare. In acest moment, in destinatiile / perioadele unde zborurile nu sunt anulate, orice anulare implica penalizari conform contractului. Trebuie sa aducem la cunostinta tuturor clientilor regulile care stau la baza conceptului de early booking. Pana acum cele mai multe pachete s-au rezervat avand la baza reduceri semnificative de early booking. Pentru obtinerea reducerilor promovate si dorite de turisti, platile se fac anticipat catre furnizorii de servicii turistice – hoteluri, companii aeriene. Un val de anulari ne-ar putea pune in imposibilitatea de a restitui imediat avansurile deja achitate, pe care trebuie sa le recuperam din strainatate.


Asadar facem apel la intelegerea dvs. pentru a reusi si de aceasta data sa facem fata acestei situatii impreuna, cu mult calm si in mod rational. Timpul va rezolva multe necunoscute. Asteptarea poate aduce rezolvari pozitive pe care nici nu le banuim in acest moment.

INFORMATII UTILE - POLITE ASIGURARI

Mondial Assistance ii incurajeaza pe toti turistii sa contacteze departamentul “Sevice Center” la numerele de telefon: +40 21.312.22.36 / +40 21.312.22.38 pentru orice intrebari cu privire la riscurile acoperite si excluderile cuprinse in produsele de asigurare Cocktail.

In aceasta perioada ar fi bine ca cei care doresc sa fie despagubiti, indiferent de motiv, sa fie directionati sa se adreseze Departamentului de Daune Mondial Assistance la adresa de email daune@mondial-assistance.at sau la numarul de telefon +40 21.312.22.37

SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare