5 hoteluri pe plaja in Zakynthos cu preturi competitive



Este dintre cele mai indragite insule ale Greciei. 

Insula ZAKYNTHOS este recunoscuta pentru plajele sale idilice, cu nisip fin (cautate deopotriva de turisti, dar si de testoasele Caretta caretta), apele clare si albastre si apusurile magice. Atmosfera relaxata, tipic greceasca ne imbie la vacanta si la un concediu fara nicio grija.

Am vizitat de 3 ori Zakynthos pana acum si suntem in permanent contact cu partenerii de pe insula. Indraznim sa credem ca va putem sfatui in ceea ce priveste alegerea celei mai potrivite variante de cazare pentru vacanta dvs in Zakynthos si notam mai jos cateva recomandari pentru una dintre cele mai frecvente intrebari pe care le primim - care sunt acele hoteluri cu locatie perfecta pe plaja, dar care iti permit sa mai ramana ceva de cheltuit si la taverne? 




5 hoteluri pe plaja in Zakynthos cu preturi competitive:



Notam bonus, si Alykanas Village 4*, Aquapark  - pe care il recomandam in mod special familiilor, intrucat are si topogane cu apa si Zakantha Beach 4*  - Argassi  - unul dintre putinele hoteluri din Argassi care are si plaja (atentie, plaja din Argassi este foarte ingusta)

Si daca tot suntem la capitolul preturi competitive, care este totusi cel mai ieftin hotel din Zakynthos? Merlis Studios  din Kalamaki este raspunsul, iar pentru sezon 2023 tarifele arata astfel:

  • de la 546 € / camera 2 adulti / fara masa/ zbor inclus din Timisioara sau 
  • de la 645 € / camera 2 adulti / fara masa/ zbor inclus din Bucuresti 
Nu il ocoliti daca sunteti interesati de o varainta ecomomica  - locatia este buna (cca 200 m de  plaja, in centrul statiunii Kalamaki, 500 m de Aquapark), are piscina si o gradina in care va puteti relaxa seara. 




Si totusi, sigur sunteti curiosi, care este cel mai scump hotel din ZakynthosOlea All Suite Hotel 5* - Tsilivi - o bijuterie de hotel, dar irelevant pentru topul nostru, intrucat este la 700 m de plaja :).


Intrebari despre Zakynthos? Andreea  0747 011 553 sau contact@zepelintour.ro 

 
 


SOURCE AND TAGS